۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
04:54
۱۰:۴۰

۱۴۰۱/۰۱/۳۱
مسئول امور فرهنگی باشگاه مس سونگون:

ماه رمضان بهترین فرصت برای تمرین تقواست

تبریز- مسئول امور فرهنگی باشگاه مس سونگون با بیان اینکه ماه رمضان بهترین فرصت برای تمرین تقواست، گفت: حداقل مراتب تقوا انجام واجبات و ترک محرمات است که باید در این ماه به صورت ویژه بدان توجه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام بخشی در جمع مردم ورزقان در باب اهمیت این ماه با بیان حدیثی از پیامبر اکرم(ص) افزود: ماه رمضان ماهی است که در آن به مهمانی خدا دعوت شده ایم ماهی که نزد خدا بهترین ماه هاست و روزهایش بهترین روز .ها و شب هایش بهترین شب ها و ساعت هایش بهترین ساعت هاست.

وی اضافه کرد: ماه رمضان، ماه نزول قرآن و بهار قرآن است و خداوند باری تعالی در این ماه میهمانی با مائده قرآنی از بندگان پذیرایی می کند.

حجت الاسلام بخشی، نخستین گام برای تربیت و تهذیب نفس و خودسازی و پرورش روح را تقوا نام برد و گفت: برای میل به کمال و تهذیب نفس نیازی به ریاضت‌های آن‌چنانی و غیر شرعی نداریم؛ تقوا و همین که انسان به فرمان‌ها و احکام الهی معتقد باشد، کفایت می‌کند.

مسئول امور فرهنگی باشگاه مس سونگون با ذکر این نکته که تا ترک گناه نکنیم طعم ایمان و عرفان را نمی‌چشیم، یادآور شد: بنابر حدیث قدسی، خداوند به حضرت موسی(ع) فرمودند که بندگان مقرب من با هیچ کاری به اندازه ترک گناه به من نزدیک نشدند.

حجت الاسلام بخشی ادامه داد: تقوای الهی در همه عرصه‌ها هم برای آحاد عادی جامعه و همچنین برای آحاد اداری، دولتی، نظامی و... یک ضرورت است.

وی به برکات و آثار تقوای الهی اشاره و بیان کرد: مهم‌ترین آثار آن کمک به تهذیب نفس است؛ خداوند فقط در یک مورد در قرآن ۱۱ قسم یاد می‌کند و آن در سوره شمس برای تهذیب نفس است؛ یعنی تزکیه نفس راز رستگاری، پیروزی و سربلندی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید