به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان ، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان در نشست خبری روز جهانی قدس گفت:یکی از مسائل جهان امروز که دردی برای انسانیت، غصه ای برای انسان های آزادی خواه و به ویژه مسلمانان راستین شده است، قصه پر غصه فلسطین است.
حسین انجم شعاع افزود: استکبار با ایجاد فتنه در بین مسلمانان قصد داشت نفوذ کند تا اسلام را تضعیف و مسلمانان را تحقیر کند و از سوی دیگر استکبار جهانی با فتنه در تلاش است که با فتنه و توطئه بین جهان اسلام فاصله بیاندازد و وحدت اسلامی را از بین ببرد.
وی گفت: سرزمین قدس، فلسطین و مسجد الاقصی به دلیل اینکه خاستگاه پیامبران بوده و معراج پیامبر اسلام(ص) این مکان بوده، برای مسلمانان مقدس است و هدف استکبار از اشتغال سرزمین فلسطین، حضور در قلب جهان اسلام و ایحاد توطئه در جهان اسلام بود.
انجم شعاع اظهار کرد: حمایت از قدس و فلسطین از نظر دینی و سیاسی وظیفه ماست
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان تصریح کرد: راهپیمایی روز جهانی قدس با حضور گسترده مردم در سراسر کشور برگزار می شود و در سطح شهر کرمان این مراسم از محل چهارراه توحید آغاز و تا مصلی امام علی علیه السلام ادامه خواهد داشت و سخنران مراسم منوچهر متکی، وزیر اسبق وزارت امور خارجه خواهد بود.
انجم شعاع خاطر نشان کرد: اهتزاز درآوردن پرچم ایران و فلسطین در میدان عاشورا، برگزاری ویژه برنامه در گلزار شهدا کرمان، برگزاری وبینار در دانشگاه ها و اجرای سرودهای خیابانی توسط اتحادیه انجمن های اسلامی از جمله برنامه هایی است که در این ایام برگزار خواهد شد
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |