۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
20:25
۰۹:۱۸

۱۴۰۱/۰۲/۱۱
به مناسبت هفته کارگر؛

زنان کارگر و کارآفرین یزد تجلیل شدند/اعزام گروه‌های جهادی کارگری به مناطق محروم یزد

رئیس سازمان بسیج کارگری استان یزد با اشاره به برنامه های هفته کارگر در استان یزد گفت: به این مناسبت زنان کارگر و کارآفرین استان یزد تجلیل شدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، مهدی ابویی در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه کشور ما امروز درگیر جنگ اقتصادی است، اظهار داشت: سربازان خط مقدم این جنگ کارگران هستند که با کار و تلاش در عرصه تولید، برای پیروزی در این جنگ تلاش می‌کنند.

وی افزود: بسیج کارگری به سهم خود تلاش می‌کند با اجرای برنامه‌های مختلف، کارگران را در این میدان همراهی کند.

ابویی با اشاره به برخی برنامه‌های پیش بینی و اجرا شده در هفته کارگر بیان کرد: راه اندازی شیفت ایثار در کارخانجات یزد از طرح‌های بسیج کارگری و کارخانجات سپاه الغدیر استان یزد است که در قالب این طرح، کارگران واحد‌های تولیدی یزد به یاد ایثارگران بسیجی خدمات مختلف در بخش‌های تولید ملی، صنعت، معدن و خدمات ارائه می‌دهند و عایدی شیفت خود را به کمک‌های مومنانه و دستگیری از نیازمندان قشر کارگری هدیه می‌کنند.

وی همچنین از تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی بین کارگران نیازمند با همکاری مدیران مراکز تولیدی خبر داد و گفت: شأن کارگران در اجرای این طرح مدنظر قرار دارد.

رئیس سازمان بسیج کارگری استان یزد با بیان اینکه بخشی از برنامه‌های بسیج کارگری به برگزاری دوره‌های آموزشی اختصاص دارد، افزود: برای کارفرمایان و کارآفرینان در مدارس و دانشگاه ها، همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود.

وی هدف از برگزاری این دوره‌ها را امید آفرینی و فرهنگ سازی برای کار مولد و ارتقاء جایگاه کار و کارگر اعلام کرد.

ابویی ادامه داد: حضور مسئولان در جمع کارگران و برگزاری جلسات اخوت کارگر و کارفرمایی در سطح پایگاه کارخانجات، اعزام گروه‌های جهادی به مناطق محروم، تکریم زنان کارآفرین و کارگران زن نیز بخشی از برنامه‌های پیش بینی و اجرا شده در هفته کارگر در استان یزد است.

وی یادآور شد: از کارگاه‌های مشکل دار نیز بازدید‌هایی در حال انجام است و تلاش می‌کنیم با معرفی این کارگاه‌ها به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، به حل مسائل و حضور قدرتمند آن‌ها در عرصه تولید کمک کنیم.

ابویی، برگزاری جلسات هیئت اندیشه ورز، برپایی میز خدمت، برگزاری مسابقات در بستر کانال ثامن بسیج برای کارگران و خانواده‌های آنها، تبیین نقش کارگران در گام دوم انقلاب، افتتاح پایگاه کارگری و... را برخی از برنامه‌های هفته کارگر در استان یزد برشمرد.

وی همچنین از حضور جامعه کارگری استان یزد در راهپیمایی روز قدس تقدیر کرد و گفت: جامعه کارگری استان یزد حضوری منسجم و گسترده در راهپیمایی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان داشتند و همواره نقش فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و دینی خود را به درستی ایفا کرده اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید