۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
01:41
کد خبر : 9429581
۲۰:۴۸

۱۴۰۱/۰۲/۱۱

توزیع ۲۰۰۰ بسته معیشتی در خرمشهر

همزمان با آخرین روزهای ماه مبارک رمضان شهرستان خرمشهر دومین مرحله توزیع 2000 بسته معیشتی در قالب طرح مواسات و همدلی برای توزیع بین نیازمندان این شهرستان آماده شد.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان خرمشهر گفت: این بسته‌های معیشتی توسط سپاه شهرستان و با همراهی خیرین و گروه‌های جهادی با هدف اهداء به نیازمندان در قالب رزمایش کمک‌های مومنانه آماده شده است.
سرهنگ٢ پاسدار محمد لویمی خاطرنشان کرد: این بسته های معیشتی شامل برنج، روغن، شکر و مرغ بود.وی گفت: این بسته ها بین نیازمندان در بخش ها و مناطق مختلف شهری و روستایی توسط گروه‌های جهادی حوزه های مقاومت توزیع می شود.

فرمانده ناحیه خرمشهر اضافه کرد:توزیع بسته های معیشتی با رعایت حفظ کرامت خانواده های نیازمندان و شناختی که پایگاههای مقاومت بسیج محله از خانواده های نیازمندان دارند تقسیم و اهدا خواهد شد.
امام جمعه شهرستان خرمشهر نیز ضمن تشکر از همه گروه‌های جهادی و خیرین که در ماه مبارک رمضان هزاران بسته معیشتی و غذای گرم بین نیازمندان تقسیم کرده اند از عموم مردم و خیرین شهرستان برای شرکت در این کار خداپسندانه دعوت کرد.
حجت الاسلام والمسلمین عادلپور ضمن تشکر از حضور مداوم، خستگی ناپذیر و خداپسندانه سپاه و بسیج در همه عرصه های انقلاب، به نمایندگی از همه مردم خرمشهر از یکایک نیروهای جهادی، زحمتکش و مخلص بسیج و فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج و بویژه سردار فرماندهی محترم سپاه حضرت ولیعصر(عج) تشکر و قدردانی نمود.

قابل ذکر است این دومین اقدام خداپسندانه در ماه مبارک رمضان است، و مرحله قبل همزمان با ولادت کریم اهل‌بیت امام حسن مجتبی(ع) تعداد 4000 بسته معیشتی توزیع گردید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید