۱۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 08 June 2025
20:59
کد خبر : 9429734
۱۹:۰۰

۱۴۰۱/۰۲/۱۲
توزیع 1300 بسته معیشتی در دیر

1300 بسته معیشتی در شهرستان دیر توزیع شد

به گزارش خبرگزاری بسیج از دیر ,باتلاش بسیج سازندگی سپاه
سیدالشهدا (ع) شهرستان دیر بسته های معیشتی و غذای گرم در ماه مبارک رمضان بین نیازمندان شهرستان دیر توزیع شده است .

 

مسئول بسیج سازندگی سپاه سیدالشهدا (ع) شهرستان دیر با بیان اینکه از همان آغاز شیوع ویروس کرونا سپاه و بسیج برای کمک و توزیع بسته های معیشتی وارد میدان شده است گفت: پس از فرمان مقام معظم رهبری تهیه و توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان در دستور کار بسیج سازندگی قرار گرفت و توزیع این بسته در مسیر کمک به خانواده های نیازمند است.

 

سرهنگ دوم پاسدار جبار کشوری ادامه داد: بسته‌های معیشتی، بر اساس بانک اطلاعاتی پایگاهای مقاومت بسیج و گروه های جهادی  شهرستان بین نیازمندان توزیع شده است


کشوری افزود : در ماه مبارک رمضان 1300 بسته معیشتی بین نیازمندان شهرستان تقسیم شده است


وی در پایان بیان داشت :ملت ایران به خصوص مردم ولایت مدار شهر دیر در ایام سخت کرونایی با لبیک به دعوت رهبر معظم انقلاب با کمک‌های مومنانه و همدلی و همراهی جلوه‌های زیبایی از انسان دوستی و کمک به نیازمندان را به نمایش گذاشتند.

 

انتهای خبر /


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید