به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین ،حجت الاسلام عدالتی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان البرز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری بیان گفت: شهید استاد مرتضی مطهری الگویی برای اساتید است و همه مربیان، معلمان و اساتید باید از او الگو بگیرند، یاد شهید مطهری در دلها زنده است .
حجت الاسلام عدالتی عنوان کرد: آنچه که شهید مطهری را به مقامات بالا رساند ذهن و هوش او نبود بلکه تلاش و کوشش او مطهری را مطهری کرد و به وظایف یک طلبه عمل کرد شهید مطهری تقوا داشت و ظواهر شرع را رعایت میکرد و فردی متّقی بود و خداوند به خاطر تقوایش او به این جایگاه رساند .
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان البرز اظهارکرد: شهید مطهری خود را ذوب در تعلیم و تربیت برای تربیت نسلهای تراز انقلاب کرد و او در مسیر انقلاب حضرت مهدی قدم برداشت و به حق شهید راه انقلاب شد
وی درپایان تصریح کرد: دشمنان تاب روشنگری ،عدالت طلبی، تقوای مطهری را نداشتند و او را به شهادت رساندند ،و باید معلمان و اساتید ما او را بعنوان بهترین الگو خود قرار دهند و این الگو را در بین نسل پرورش دهند تا همه بتواند در مسیر انقلاب رشد کنند .
انتهای پیام ۱۰۰۴