به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام سبحانی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سماه ناحیه مقاومت بسیج امام جواد(ع) ضمن گرامیداشت نام و یاد استاد شهید مرتضی مطهری(ره) و تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم و هفته عقیدتی سیاسی در سپاه در یادداشتی آورده است: در این ایام یکی از وظایف عزیزان سپاهی تقدیر و تجلیل از مربیان و هادیان سیاسی و عقیدتی می باشد؛ مجموعه نمایندگی ولی فقیه به همین منظور ایام شهادت استاد شهید مطهری(ره) را هفته عقیدتی سیاسی نامگذاری کردند تا هم یاد آن شهید عزیز گرامی داشته شود و هم مقام معلم، مربی، استاد و هادیان سیاسی معرفی شود.
مجموعه عقیدتی سیاسی وظیفه بزرگ و خطیری را بر عهده دارد. عقیدتی وظیفه تعمیق معنویت و سیاسی وظیفه بصیرت بخشی دارد و اگر هر دو در کنار هم تجمیع شوند اتفاق بزرگی رخ خواهد داد.
اگر عقیده مردم درست شود اگر مردم و بسیجیان بصیرت داشته باشد مشکلات به راحتی حل میشود و معضلات فرهنگی نخواهیم داشت و جامعه ای بدون مشکل و به تعبیری مدینه فاضله خواهیم شد.
در هفته عقیدتی سیاسی مقام استاد و مربی باید به خوبی معرفی شود و بسیجیان بدانند اگر معلمین و مربیان نبودندنمی توانستند اسلام و عقاید اسلام را بیاموزند برای مستقیم را بپیمایند و در نهایت گمراه می شدند لذا از این هفته باید بیشتر از قبل معرفی شود.
انتهای پیام/ ر