مسئول معاونت تربیت و آموزش عقیدتی و سیاسی سپاه ولیعصر (عج) خوزستان با بیان اینکه ما باید در هرجایی که هستیم وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهیم، گفت؛ یکی وظیفهاش در اداره پشت میز است؛ یکی در جنگ نرم وظیفه بر عهده دارد؛ یکی دانشآموز است و در مدرسه ایفای نقش میکند؛ یکی معلم است و باید در تعلیم و تربیت نسل آینده کوشا باشد؛ در هرجا هستیم باید وظیفه خود را در بهترین حالت ممکن به انجام برسانیم. نسل جدید و جوان انقلابی نیز باید در کنار سایر وظایف خود، با رجوع به آثار شهید مطهری و آیتالله مصباح خود را برای جنگ ادراکی امروز آماده کند.
جمهوریت و اسلامیت دو مقولهی دیگری بودند که در سخنان حجتالاسلام توکلی مورد کنکاش قرار گرفتند. وی با ذکر این نکته که جمهوریت عامل مقبولیت و اسلامیت عامل مشروعیت است، گفت؛ اسلام دین پویا و زندهای است و رمز پویایی تشیع در فقه جواهری نهفته است؛ فقهی که میراث عالمان تشیع برای شیعیان است.
لازم به ذکر است که در ابتدای برنامه سرهنگ حسنی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ایذه، گزارشی از عملکرد فعالیتهای عقیدتی و سیاسی ناحیه ارائه کرد. در پایان نیز از مربیان برتر ناحیه تقدیر و تشکر بهعمل آمد.