۱۶ / تير / ۱۴۰۴ - 07 July 2025
08:15
کد خبر : 9432029
۱۴:۳۴

۱۴۰۱/۰۲/۲۳

توجه جدی به توسعه بیشتر خدمات در قلب و جراحی قلب در شاهرود

شاهرود_ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در بازدید از بخش قلب مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام حسین (ع) بر توجه جدی به توسعه بیشتر خدمات در این مرکز تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از بخش قلب مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام حسین (ع) بازدید کرد.
در این بازدید دکتر حسین شیبانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ضمن گفتگو با پزشکان و کادر درمانی بخش قلب، به بررسی نحوه ارائه خدمت پرداخت و دستورات لازم را درخصوص ارائه هرچه مناسبتر خدمات به مردم شریف شهرستان‌های شاهرود و میامی و مناطق همجوار ارائه نمود.
او افزود: حضور متخصصین قلب در استان ظرفیت و سرمایه‌ای بزرگ برای دانشگاه علوم پزشکی و مردم شریف است و قطعاً با بهره‌برداری از مرکز آنژیوگرافی و اتاق عمل قلب باز؛ میزان رضایتمندی مردم و بیماران قلبی استان از ارائه خدمات تخصصی ارتقاء پیدا خواهد کرد.
شیبانی گفت: با توجه به این‌که بخش قلب مرکز آموزشی، پژوهشی درمانی امام حسین (ع) شاهرود، بیماران ارجاعی قلبی را از تمامی شهرستان‌های استان و استان‌های همجوار پوشش می‌دهد، باید به توسعه بیشتر خدمات در قلب و جراحی قلب در این مرکز توجه جدی شود.
رئیس دانشگاه در پایان از زحمات و خدمات مناسب ارائه شده توسط کادر درمانی این بخش قدردانی کرد.

توجه جدی به توسعه بیشتر خدمات در قلب و جراحی قلب در شاهرود


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید