۱۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 03 June 2025
07:23
کد خبر : 9432990
۰۹:۱۳

۱۴۰۱/۰۲/۲۸

نشست خانواده و جمعیت در روستای دوله سیب برگزار شد

به همت پایگاه مقاومت بسیج امام حسین علیه السلام نشست خانواده و جمعیت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ فرمانده پایگاه مقاومت بسیج  امام حسین علیه السلام روستای دوله سیب از دهستان ریگ لردگان گفت: نشست خانواده و جمعیت ویژه مادران در مسجد روستای دوله سیب برگزار شد.

این فرمانده بسیجی افزود: این نشست با حضور مادران و با هدف  آموزش سبک زندگی ایرانی اسلامی، فرزند آوری و خطر پیری جمعیت، آشنایی با آموزه های دینی در خصوص فرزند پروری برگزار شد.

وی ادامه داد: در این نشست  کارشناس مسائل دینی و اجتماعی امرالله کمکی با اشاره به وضعیت جمعیت ایران و ایجاد یک فرهنگ نادرست در خصوص فزرند کمتر زندگی بهتر، گفت: دشمن با ایجاد فرهنگ نادرست در خصوص وضعیت اجتماعی کشور سعی دارد جمعیت را به سوی پیری سوق دهد تا از نیروهای جوان و مستعد برای پیشرفت کشور خالی کند.

کمکی، پیروی از سبک زندگی ایرانی اسلامی را مهمترین راه مبارزه با نفوذ اجتماعی کشور بیان کرد و افزود: از موقعی که فرهنگ خانواده ها و سبک زندگی آنها به غرب نزدیک شد شاهد بی اخلاقی های اجتماعی در جامعه هستیم که این موضوع مهم با پیروی از سبک زندگی اسلامی حل خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید