۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
23:48
کد خبر : 9434198
۱۷:۲۳

۱۴۰۱/۰۳/۰۱
حجت‌الاسلام آقاجانپور در محفل شعر «۴۰۰۰ شهید روحانی»:

نقش عالمان همان نقش پیامبران الهی است/ وظیفه امروز روحانیت جهاد تبیین است

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع وظیفه امروز روحانیت را جهاد تبیین دانست و گفت: دشمن با استفاده از امپراتوری رسانه‌ای دروغ‌پراکنی می‌کند که لازم است در این مسیر روشنگری کنیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت‌الاسلام «سیدضیاءالدین آقاجانپور» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در محفل شعر «۴۰۰۰ شهید روحانی» با بیان‌ اینکه  امروز جمع‌ شده‌ایم تا از عزیزان و بزرگوران عالم و فرهیختگانی یاد کنیم که نقش خود را به‌خوبی ایفا کردند و تا پای جان در راه دین ایستادند، اظهار داشت: نقش عالمان همان نقش پیامبران الهی است.

وی بصیرت، آگاهی دادن و نقش هدایت و دستگیری معنوی را از نقش‌های اصلی پیامبران الهی دانست و تصریح کرد: پیامبران برای ایفای نقش‌شان ویژگی مردمی بودن و پافشاری نسبت به هدایت مردم را داشتند و از غم و رنج مردم غصه‌دار می‌شدند. جهل و نادانی مردم و سوءاستفاده کردن مستکبران از آن‌ها همواره بزرگترین غمی بوده است که پیامبران را مورد رنجش قرار می‌داد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با بیان‌ اینکه دشمنان پیامبران در طول تاریخ مخالفان علم و آگهی و بصیرت و روشنگری بوده‌اند، گفت: مستکبرین همواره دشمن علم و روشنگری بوده‌اند و این مسیر نورانی را در مقابله با منافع خود می‌دانستند لذا روحانیت همان نقش را ایفا می‌کند و در تاریخ معاصر عالمان و فرهیختگان به‌خوبی از عهده‌ی این نقش برآمده‌اند.

آقاجانپور تصریح کرد: بزرگان و مراجع برای اینکه از دین، قرآن و اسلام بگویند تا پای جان ایستادند و اگر نقش عالمان دینی نبود انقلاب اسلامی پیروز نمی‌شد که پیشگام این حرکت حضرت امام خمینی (ره) بودند که پرچم مبارزه با حکومت شاهنشاهی را برافراشت و در مدرسه فیضیه با وجود حمله دژخیمان و به شهادت رساندن تعداد زیادی از طلاب، اما ایشان هرگز دست از مبارزه برنداشتند.

وی با بیان اینکه در طول دوران مبارزات انقلابی افراد زیادی همچون آیت‌الله سعیدی در زندان شکنجه و به شهادت رسید، گفت: امام خمینی با وجود شهادت آیت‌الله مصطفی خمینی (ره) هیچ‌گاه در راه مبارزات کوتاه نیامد و با پرچمداری روحانیت مردم به‌میدان آمدند. روحانیت علاوه بر ورود به سنگر علم و آگاهی، خود اهل عمل بودند که با نثار خون خود از حاکمیت اسلامی دفاع کردند که ما امروز میراث‌دار این فرهنگ بزرگ هستیم و باید در صحنه باشیم و از فرمان جهادی امام خامنه‌ای یعنی جهاد تبیین، سخن بگوییم.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع وظیفه امروز روحانیت را جهاد تبیین دانست و تاکید کرد: دشمن با استفاده از امپراتوری رسانه‌ای دروغ‌پراکنی می‌کند که لازم است در این مسیر روشنگری کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید