۱۳ / مرداد / ۱۴۰۵ - 04 August 2026
12:42
کد خبر : 9434499
۲۲:۳۱

۱۴۰۱/۰۳/۰۲

عیادت امیر «سهرابی» از جانباز قطع نخاعی خوزستان «فتح‌الله بناری»

جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به همراه سردار سرتیپ دوم پاسدار «عباس بایرامی» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس به عیادت شهید زنده قطع نخاعی «فتح الله بناری» رفتند.

 امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که امروز (دوشنبه) به همراه سردار سرتیپ دوم پاسدار «عباس بایرامی» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس برای حضور در آئین اختتامیه جشنواره ادبی «یوسف» وارد خوزستان شده بود با همراهی سردار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان به عیادت شهید زنده قطع نخاعی «فتح الله بناری» رفتند.

امیر سهرابی در این دیدار ضمن آرزوی صحت و سلامت برای همه جانبازان، اظهار داشت: به راستی که جانبازان شهدای زنده ای هستند که رسالت شان ترویج صبر و درس ایثار است.

وی افزود: جانبازان قطع نخاعی با اینکه بارها و شاید هر روز تا آستانه شهادت پیش می روند اما هرگز لب به شکوائیه بر نمی دارند و این ها مصداق واقعی مجاهدان فی سبیل الله هستند.

سردار بایرامی نیز ضمن آرزوی توفیق برای «فتح الله بناری» گفت: پیش از آن که جانبازان عزیز، محتاج دعایی از سوی ما باشند، این مائیم که به شدت محتاج دعای آنانیم.

‌«فتح الله بناری» پیشکسوت دفاع مقدس و جانباز ۷۰ درصد قطع نخاعی خوزستان در سال ۱۳۶۲ در جزیره مجنون و در عملیات خیبر به مقام والای جانبازی نائل شد.

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید