۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
01:20
کد خبر : 9435133
۱۶:۴۷

۱۴۰۱/۰۳/۰۴

دشمن توان ایستادگی مقابل ایران را ندارد

فرمانده سپاه ماکو گفت: دشمنان نظام اسلامی توان ایستادگی مقابل ایران را ندارند.

 

به گزارش بسیج از ماکو، سرهنگ پاسدار سید مهدی غفاری در مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد آزادسازی خرمشهر، اظهار کرد: دشمنان دانسته‌اند که توان رویارویی با ایران را ندارند و این را در هشت سال دفاع مقدس امتحان کردند، لذا امروز ما باید قدردان خانواده های شهدا، ایثارگران و جانبازان باشیم.

وی ادامه داد: اگر جنگ تحمیلی را بررسی کنیم، هر لحظه آن یک کتاب است و هر قدر کتاب نوشته شود باز نمی‌تواند رشادت های رزمندگان را بازگو کند.

فرمانده سپاه ماکو گفت: فرزندان ایران توانستند اراده، عقیده و ایمان خود را به سلاح و تکنولوژی تحمیل کنند، در هر عملیات برای دشمن تجهیزات نوین و پیشرفته می آمد ولی ما فشنگ و سیم خاردار را از بازار سیاه تهیه می‌کردیم.

وی گفت: جوانان زیادی فرماندهان ۸ سال دفاع مقدس بودند، که ژنرال های ۴ ستاره دشمن در مقابل آنها نتوانستند کاری انجام دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید