۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۲۳:۰۰
کد خبر : 9439676
۱۶:۰۷

۱۴۰۱/۰۳/۲۸
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه جاسک:

حضور بسیجیان در رزمایش الی بیت المقدس آمادگی برای اجرای فرمان ولی امر مسلمین است

حضور بسیجیان در رزمایش الی بیت المقدس آمادگی برای اجرای فرمان ولی امر مسلمین است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه جاسک گفت: حضور بسیجیان شهرستان رزمایش بزرگ الی بیت المقدس نشان روحیه ی بالا در برابر مشکلات و مسائل و همچنین آمادگی برای اجرای فرمان ولی امر مسلمین می باشد.


سرهنگ پاسدار عبدالله علی نسب در حاشیه برگزاری گردان الی بیت المقدس حوزه مقاومت شهید شوشتری شهرستان جاسک افزود: بسیج محور تحولات و نزدیک شدن به روز موعود با تعبیر نام گردان الی بیت المقدس است.
وی همچنین با قدردانی از حضور حداکثری بسیجیان و فرماندهان پایگاه ها در رزمایش و همچنین توصیه به حفظ و انسجام بسیجیان و حرکت در بیانیه گام دوم انقلاب را یاد آورشدند.
فرماندار جاسک نیز در این رزمایش گفت: بسیج یکی از بنیه های اساسی انقلاب بوده و هست و این حرکت تا روز موعود ادامه دارد.
علی مهرانی بیان داشت: در تمامی بزنگاه ها بسیج یاور و تکیه گاه و دژ مستحکم انقلاب بوده است .
امام جمعه جاسک هم توصیه به استفاده مناسب از قوه و نیروی جوانی و حضور در تشکلات خدمت رسانی و مردمی بودن و حفظ روحیه ی ایثار و خودگذشتگی در تمامی عرصه ها کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید