۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
03:59
کد خبر : 9441536
۰۱:۲۸

۱۴۰۱/۰۴/۰۸
امام جمعه دشتستان:

قوه قضاییه پرچم دار توسعه عدالت در ایران اسلامی است

حجت الاسلام مصلح اظهار داشت: قوه قضاییه پرچم دار توسعه عدالت و پاسدار حقیقی دفاع از حق و حقیقت است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتستان، حجت الاسلام مصلح امام جمعه شهر برازجان، ضمن گرامی داشت هفتم تیر سالروز شهادت مظلومانه آیت الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام گفت: باید قوه قضائیه مجاهدانه تلاش کند که به دستگاه قضایی کارآمد و در تراز انقلاب اسلامی و نظام اسلامی دست یابد.
وی افزود: در واقع قوه قضاییه به عنوان یکی از ارکان اساسی و مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره با حضوری قدرتمندانه نقش خود را در احقاق حق ملت و دفاع از ارزش‌های والای نظام به خوبی ایفا کرده است.
امام جمعه دشتستان اظهار داشت: برنامه ریزی دشمن برای اختلال در بازار ارز و طلا و کالا، ساختار معیوب اقتصاد ایران و تبعات تلخ آن و کم کاری و سیاست‌های غلط اقتصادی دولت قبل، از دیگر عوامل گرانی است.
وی خاطرنشان کرد: جراحی اقتصادی دولت برای مردمی سازی یارانه‌ها، فعالیت عوامل نفوذی در بدنه دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی و عدم هماهنگی در سیاست گذاری، نظارت و اجرا توسط مسئولین از دیگر عوامل گرانی است.
این مقام مسئول تصریح کرد: طبیعی است که افزایش بی رویه کالا بر سایر خدمات دولت سایه بیندازد و شیرینی اقداماتی، چون موفقیت دولت در کنترل کرونا، کاهش نقدینگی، صفر شدن استقراض از بانک مرکزی و رشد پایه پولی، فعال شدن دیپلماسی اقتصادی کشور، بیمه شدن بیش از ۵ میلیون نفر از محرومان جامعه، حضور فعال مسؤولان در بین مردم کمتر به چشم بیاید.
حجت الاسلام مصلح ادامه داد: از دولت مردمی آیت الله رییسی انتظار می‌رود در جهت مهار تورم و گرانی افسارگسیخته و جلب رضایت مردمی از هیچ کوششی دریغ نکنند.
امام جمعه دشتستان گفت: مردم ما همواره با تحمل همه سختی‌ها پای انقلاب و نظام ایستاده اند که باید قدردان آن‌ها باشیم و با تمام وجود به آن‌ها خدمت کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید