۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
05:26
کد خبر : 9442386
۱۲:۰۴

۱۴۰۱/۰۴/۱۲
رئيس پليس آگاهي استان زنجان عنوان کرد

اجرای طرح دستگیری سارقان در سطح استان زنجان

زنجان - رئيس پليس آگاهي استان زنجان از اجرای طرح دستگیری سارقان در سطح استان خبر داد و گفت : با تلاش کارآگاهان پليس آگاهي مرکز استان و شهرستان ها 6 باند سارقان با 35 فقره سرقت دستگیر شدند .

به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان؛سرهنگ محمد علي آدينه لو، در خصوص اين خبر اظهارداشت: کارآگاهان پليس آگاهي مرکز استان و شهرستان ها در اقدامي مشترک با انجام طرح عملياتي و اقدامات فني موفق به شناسايي 14 نفر سارق شدند که پس از هماهنگي با مرجع قضائي متهمان دستگير شدند.

 

اجرای طرح دستگیری سارقان در سطح استان زنجان

وی افزود : این 14 نفر در 6 باند فعالیت داشتند که با تلاش ماموران پلیس آگاهی دستگیر و در تحقیقات صورت گرفته به 35 فقره انواع سرقت  از جمله موتورسیکلت ، خودرو ، منزل ، باغ و سیم و کابل برق اعتراف کردند .

 

 

رئیس پلیس آگاهی استان زنجان با اشاره به اینکه متهمان با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شدند ، گفت : وقوع سرقت به لحاظ تبعات آن در جامعه که موجب پایین آمدن احساس امنیت مي‌شود، اهمیت ویژه‌ای دارد و پليس براي تامين امنيت و ارتقاء احساس آن در جامعه از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كند.

 

 

کشف میلیاردی لوازم برقی قاچاق در زنجان

 

 

سرهنگ یوسف اسماعیل زاده اظهار کرد: در پي اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر نگهداری کالای فاقد مجوز و مظنون به قاچاق در یکی از باربری های شهرستان زنجان مراتب  به صورت ویژه در دستور كار عوامل اداره مبارزه با قاچاق كالا و ارز و اطلاعات عملیات پليس امنيت اقتصادي استان زنجان قرار گرفت.

 

 

وي افزود: ماموران پس از هماهنگی قضایی و در معیت نماينده سازمان صمت به آدرس اعلامی اعزام و در بازرسي از محل تعداد 55 دستگاه جاروبرقی فاقد مجوز و مشمول تبصره 4 ماده 18 مظنون به قاچاق را کشف و ضبط کردند.

 

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان زنجان در پايان با اعلام این که ارزش کالاهای قاچاق کشف شده برابر نظر كارشناسان 2 میلیارد و 750 میلیون ریال برآورد شده است، تصريح كرد: در این خصوص یک نفر متهم همراه پرونده  متشکله تحویل مراجع قضایی شد.

 

 

 دستگیری 18 سارق با 20 فقره سرقت در زنجان

 

سرهنگ داود مرسلی با اعلام این خبر بیان داشت : طرح ارتقاء امنیت اجتماعی با هدف دستگیری سارقان و جمع آوری خرده فروشان مواد مخدر با استفاده از یگان های انتظامی شهرستان زنجان به اجرا درآمد .

 

 

وی افزود: ماموران 18 سارق را با اعتراف به 20 فقره سرقت دستگیر و 3 دستگاه خودرو سرقتی کشف و اموال مسروقه و مقادیری انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی کشف و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شدند.

 

 

فرمانده انتظامی شهرستان زنجان از همکاری شهروندان با پلیس در  راستای اجرای  طرح مذکور تشکر کرد و از مردم  خواست هرگونه اخبار مرتبط با وقوع جرایم را در اسرع وقت به مرکز فوریتهای پلیسی 110 اطلاع دهند.

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید