به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج حضرت امیرالمومنین(ع) موضوع حجاب و عفاف یعنی اطاعت از فرمان الهی و پیروی از قرآن می باشد
مسئول نمایندگی فرمود: یکی از مظاهر اسلامیت جوامع مسلمانان، حجاب و پوشش زنان است که به عنوان سنبل و نمادی از آموزه های اسلامی و تکلیفی برای مسلمانان به ویژه زنان موضوع چالش های فراوان، داخلی و خارجی قرار گرفته است، حجاب و عفاف از مباحثی مهم در دین اسلام بوده و هست.
وی افزود: حجاب و عفاف به عنوان دو ارزش در جامعه بشری به ویژه جوامع اسلامی مطرح است چنانچه زن از دیدگاه اسلامی دارای شخصیت شایسته و موقعیتی الهی است که می تواند مدارج کمال را طی کرده وبه مراتب عالی انسانیت راه یابد وجود زن زینت بخش آفرینش انسان است و افق روح او تجلی گاه رحمت و دامن زن مدرسه بشریت است و کمال مرد بدون او ممکن نیست.
وی اضافه کرد :جایگاه الهی و والای این گوهر آفرینش اقتضا دارد که در صدف حجاب قرار گیرد و تا ارزش های او حفظ شود و یکی از مهمترین علل حجاب برای زنان حفظ ارزش های والای آنهاست که به خوبی رعایت حرمت ها و حفظ حریم شخصیت ها ظاهری جسمی و رعایت عفت و حجاب بپردازد.
عفاف و حجاب نماد دینی ارزشی ملی فرهنگ ایرانی و یک نهاد انقلابی گری است