دکتر نحوی نژاد مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک با اشاره به فروکش کردن ویروس کرونا، اظهار داشت: بعد از دوسال تاخت و تاز ویروس منحوس کرونا و محدودیت ها و مشکلاتی که این سویه در سطح کشور از جمله آسایشگاه خیریه کهریزک بوجود آورده بود، خوشبختانه با کنترل این بیماری، امسال برنامه ریزی دقیق و تمهیدات ویژه ای برای برگزاری مراسم جشن عید قربان در آسایشگاه را فراهم کردیم.
نحوی نژاد گفت: ایجاد غرفه های صنایع دستی، خدماتی، نمایشگاه دستاوردهای مددجویان، غرفه های کودک، رادیو سلامت، سرگرمی، اجرای زنده موسیقی نواحی، عروسک گردانی و ... از جمله برنامه هایی است که در این مجموعه برگزار میشود.
وی افزود: همچنین یک کشتارگاه مناسب و بهداشتی در این مجموعه راه اندازی شده تا اقشار مختلف مردم و برخی شرکت هایی که تمایل دارند گوسفند قربانی خود را در این مرکز ذبح کنند.
نحوی نژاد اظهار داشت: آسایشگاه خیریه کهریزک سابقه طولانی در برگزاری مراسم مختلف ملی و مذهبی دارد و مردم در مراسم، اعیاد و سوگواره های ملی و مذهبی به این مکان مقدس توجه ویژه دارند. در روز عید قربان نیز مردم نیک اندیش تمایل دارند نذورات و قربانی های خود را در این آسایشگاه اجرا کنند تا سود و فایده اش به افراد نیازمند برسد.