۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
01:34
کد خبر : 9444037
۱۱:۵۴

۱۴۰۱/۰۴/۲۱

اولین اتوبوس "بازی و مهارت" در ایران به همت شهرداری شاهرود راه اندازی شد

شاهرود_شهردار شاهرود گفت: اولین اتوبوس بازی و مهارت در ایران با هدف سرمایه گزاری در مهارت‌های زندگی و کلامی، مهارت‌های اجتماعی و رفتاری در کودکان و دانش آموزان در محل پارک شهرک غفاری راه اندازی شد.

اولین اتوبوس بازی و مهارت در ایران به همت شهرداری شاهرود راه اندازی شدبه گزارش خبرگزاری بسیج، محسن احمدی با اشاره به اینکه هدف اصلی شهرداری نسبت به راه اندازی اتوبوس کودک، بالندگی نونهالان و کودکان در کنار خانواده ها، آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است، افزود: گروه اجتماعی و فرهنگی شهرداری شاهرود نیز گامی در راستای محقق شدن این هدف برداشته تا کودکان در آینده توانمند‌تر از گذشته باشند.
او کودکان را افرادی موثر در بهبود بخشیدن امور گوناگون در جامعه محلی، ملی و جهانی داست و تصریح کرد: معتقدیم آموزش‌ها باید دقیق و غیر مستقیم باشد تا کودکان بتوانند با مهارت‌ها و حقوق شهروندی خود که بسیار مهم و حائز اهمیت است آشنا شوند.
احمدی با بیان اینکه مهم‌تر ازشهر زیبا، داشتن شهروندانی با افکار زیبا است، ابراز داشت: اولین اتوبوس بازی و مهارت در ایران با هدف سرمایه گزاری در مهارت‌های زندگی و کلامی، مهارت‌های اجتماعی و رفتاری در کودکان و دانش آموزان ۵ تا ۱۰ سال و آشنایی کودکان با حقوق خود و حقوق شهروندی، راه اندازی شد.
شهردار شاهرود با اشاره به اینکه تربیت شهروندان فعال و مسئولیت پذیر، کمک بسیار بزرگی به پیشرفت فردی و اجتماعی نونهالان و کودکان می‌کند، اظهار داشت: تلاش مجموعه شهرداری بر این است تا برای تاثیر گذاری و جذب بیشتر، آموزش‌ها به کودکان بازی محور و کودک محور باشد ودر همین راستا، آموزش حقوق شهروندی و مهارتی را به شیوه غیر مستقیم و نو به مقصود رسانده تا این رسالت را به خوبی در حق بچه‌ها ادا کنیم.
او رعایت عدالت اجتماعی را یکی از نکات حائز اهمیت در اجرای این طرح برشمرد و خاطر نشان کرد: شهروندان می‌توانند با مراجعه به صفحه مجازی شهرداری شاهرود وبنر‌هایی که در سطح شهر و محله نصب می‌شود از حضور این اتوبوس در محله خود آگاه شوند.
شهردار شاهرود با بیان اینکه در اجرای طرح‌ها و ایده‌ها همیشه سعی ما بر این بوده تا شاهرود شهر اولین‌ها باشد، گفت: اولین اتوبوس بازی و مهارت در ایران با هدف سرمایه گزاری در مهارت‌های زندگی و کلامی، مهارت‌های اجتماعی و رفتاری در کودکان و دانش آموزان ۵ تا ۱۰ سال و آشنایی کودکان با حقوق خود و حقوق شهروندی، عصر دوشنبه در محل پارک شهرک غفاری با همت شهرداری شاهرود راه اندازی شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید