۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
18:16
کد خبر : 9444646
۰۹:۴۵

۱۴۰۱/۰۴/۲۳
حجت الاسلام پورغلامی:

ارتباط مردم با یکدیگر در جامعه باید به دور از نگاه جنسیتی باشد و این امر، فقط با عفاف امکان پذیر است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه فراشبند گفت: نوع ارتباط مردم با یکدیگر در جامعه باید به گونه‌ای باشد که انسانیت مد نظر باشد و نگاه جنسیتی مطرح نباشد و این امر فقط با رعایت حیا و عفت بین مردان و زنان جامعه میسر است.

حجت الاسلام پورغلامی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه فراشبند در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج، به مناسبت هفته حجاب و عفاف و سالروز قیامن مردم در مسجد گوهرشاد در دفاع از حجاب و عفاف، با اشاره به اهمیت حفظ حریم و حیا در ارتباطات اجتماعی اظهار کرد: حجاب و پوشش تنها مختص انسان نبوده و با نگاه به عالم هستی، در می‌یابیم که خداوند تمام موجودات را دارای پوشش و حفاظ آفریده و عریانی و برهنگی را عامل افول و سقوط برشمرده است.

وی افزود: حفظ حجاب و ملزم بودن به رعایت حیا و شئونات اخلاقی تنها مختص بانوان نیست بلکه مردان جامعه نیز باید در مراودات اجتماعی و نوع پوشش در جامعه، متانت و حیا را در نظر گرفته و از الگوهای نامتعارف که عموماً تولید کشورهای غربی برای ایجاد بی‌عفتی در جوامع اسلامی است، دوری کنند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه فراشبند توجه به انسانیت در ارتباطات اجتماعی را مهم برشمرد و گفت: رفتار و نوع ارتباط مردم با یکدیگر در جامعه باید به گونه‌ای باشد که انسانیت و ارزش‌های والای انسانی مد نظر بوده و نگاه جنسیتی مطرح نباشد و این امر فقط با رعایت حیا و عفت بین مردان وزنان جامعه میسر است.

حجت الاسلام پورغلامی با ابراز خرسندی از اقدام دولت در ابلاغ آئین نامه پوشش بانوان و آقایان در ادارات و اماکن عمومی به تمامی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای دولتی، بر ضرورت عمل به مصوبات قانونی کشور در حفظ حجاب و عفاف تاکید کرد و گفت: در قانون جمهوری اسلامی ایران حفظ حجاب و عفاف به عنوان قانون مشخص شده و همچنان که در تمام امور کشور، رعایت قوانین باعث حفظ امنیت و سلامت اجتماعی می‌شود، رعایت حجاب و عفاف نیز جزو قوانین بوده و جمله «نه به حجاب اجباری» با هدف تشویش افکار عمومی در رسانه‌های معاند، هیچ جایی در فرهنگ ایرانی اسلامی ندارد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه فراشبند تلاش برای ارتقای امنیت و نیز کاهش آسیب‌های اجتماعی را وظیفه همگانی عنوان کرد و گفت: جهاد تبیین در مسئله حجاب و عفاف ضرورت مهم فرهنگی بوده و فرهنگ سازی حجاب در جامعه با محوریت ائمه جمعه، ادارات و نیز دختران و زنان جامعه با هدف مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، در اولویت برنامه‌های فرهنگی هفته حجاب و عفاف قرار گرفته و با استفاده از ظرفیت مساجد، پایگاههای مقاومت بسیج، بسیج دانش اموزی، مدارس و ادارات به روشنگری و بصیرت افزایی در حوزه حجاب و عفاف می‌پردازیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید