۱۱ / مهر / ۱۴۰۵ - 03 October 2026
۰۵:۳۶
کد خبر : 9445242
۰۸:۰۴

۱۴۰۱/۰۴/۲۶
مسئول سازمان فضای مجازی سپاه فجر فارس خبر داد:

برگزاری اولین گردهمایی سراسری فعالین فضای مجازی بسیج در سراسر استان فارس

برگزاری اولین گردهمایی سراسری فعالین فضای مجازی بسیج در سراسر استان فارس
مسئول سازمان فضای مجازی سپاه فجر فارس گفت: اولین گردهمایی سراسری فعالین فضای مجازی بسیج در سراسر استان فارس برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، به منظور هویت بخشی و تعمیق روحیه اعضای شبکه فضای مجازی بسیج، اولین گردهمایی سراسری فعالین فضای مجازی بسیج استان فارس به صورت همزمان در شیراز و 36 شهرستان استان فارس برگزار می شود.

مسئول سازمان فضای مجازی سپاه فجراستان فارس در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران استان فارس: یک جنگ تمام عیار مجازی و رسانه ای علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در جریان است و باید ضمن برنامه ریزی و اقدام پدافندی در برابر جنگ شناختی و ادراکی دشمن که منجر به دفع و خنثی‌سازی عملیات های آنها می شود ، در طرح ریزی و اجرای عملیات آفندی در برابر دشمنان ایران اسلامی نیز هوشمندانه عمل کنیم.

محمد صحت در این نشست افزود: نقش ورود آگاهانه بسیج به حوزه سواد رسانه‌ای، ساماندهی فضای مجازی، آگاهی سازی و اشرافیت شبکه‌های اجتماعی به دلیل گستردگی بسیار آن بسیار مهم و حائز اهمیت است که به همین منظور سازمان فضای مجازی سپاه فجر بر اساس وظیفه ذاتی اقدام به برنامه ریزی و اجرای برنامه گردهمایی فعالین فضای مجازی بسیج تحت عنوان "یاران منتظر" در شیراز-ورزشگاه شهید دستغیب و شهرستان های استان فارس به طور همزمان در روز چهارشنبه 29 تیرماه 1401 می نماید.

وی در پایان یادآور شد ایجاد هم افزایی بین فعالین فضای مجازی بسیج و تبیین ، تشریح اهداف چشم انداز سازمان از اهداف این همایش است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید