۲۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 16 June 2025
00:54
کد خبر : 9446128
۱۱:۱۴

۱۴۰۱/۰۴/۲۹
به همت تیپ 36سپاه انصارالمهدی(عج)استان زنجان صورت گرفت

توزیع 1500بسته معیشتی در بین نیازمندان زنجانی

زنجان-به همت تیپ 36 سپاه انصارالمهدی(عج)استان زنجان یکهزار و500بسته کمک مومنانه در بین نیازمندان شهرستان زنجان توزیع شد .

سرهنگ محمد انگوتی جانشین تیپ 35 انصارالمهدی(عج)در گفت وگو با خبرنگار بسیج زنجان گفت : به مناسبت فرارسیدن عید غدیر و در راستای خدمت رسانی به خانواده های نیازمند  1500 بسته معیشتی همزمان با عید غدیر خم در بین نیازمندان زنجانی توسط تیپ 36 انصارالمهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) توزیع گردید.

توزیع 1500بسته معیشتی در بین نیازمندان زنجانی

 

انگوتی اضافه کرد: این کمک‌ها در راستای فرمان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر انجام کمک مومنانه انجام می‌گیرد و روند توزیع بسته‌های کمک مومنانه انجام می گیرد .

 

 جانشین تیپ ادامه داد: ما از مکتب امیر مؤمنان حضرت علی علیه السلام درس شناسایی ، دستگیری و کمک به نیازمندان را آموختیم .

انگوتی در پایان گفت : ارزش ریالی هر بسته معیشتی 7میلیون ریال است .

 

حجت الاسلام احدی مسئول نمایندگی ولی فقیه در تیپ نیز در ادامه با اشاره به فضائل و سجایای والای مولای متقیان جهان حضرت امام علی علیه السلام ، همگان را به فراگیری و عملی ساختن درس های زندگانی پربرکت ایشان سفارش نمود و بیان داشت: سپاه پاسداران و به ویژه تیپ سرافراز و همیشه پیروز در کنار برقراری امنیت در مناطق شمالغرب و در راستای کمک به مردم محروم و نیازمند استان زنجان ، شبانه روزی خدمت می کند.

 

وی ادامه داد: این بسته های معیشتی شامل : برنج ، روغن و ماکارونی است که امید است بخشی از مشکلات خانواد های نیازمند را برطرف کند.

 

 

 

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید