۱۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 04 June 2025
03:43
کد خبر : 9446194
۱۴:۳۵

۱۴۰۱/۰۴/۲۹

کشف و ضبط بیش از 5 تن مواد غذایی و آرایشی غیر قابل مصرف دربردسکن

مسئول واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت بردسکن گفت: این واحد دارای 12 کارشناس بهداشت محیط می باشد که در دو شیفت صبح و عصر به بازرسی از کلیه واحدهای تحت پوشش میپردازند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی، مسئول واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت بردسکن گفت: این واحد دارای 12 کارشناس بهداشت محیط می باشد که در دو شیفت صبح و عصر به بازرسی از کلیه واحدهای تحت پوشش میپردازند.

 

علی حسن زاده تعداد کل مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی شهرستان را هزار و 234 اعلام کرد و گفت: تعداد دراین راستا درسه ماهه اول امسال هزار و 224 واحد توسط بازرسین بازدید به عمل آمده است.

 

وی با بیان اینکه در این بازرسی ها میزان 5هزار 562 کیلوگرم اقلام موادغذایی وآرایشی بهداشتی غیرقابل مصرف جمع آوری شد گفت: دراین رابطه برای 58 واحد متخلف صنفی پرونده تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شده اند.

 

مسئول واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت بردسکن عنوان کرد:در این بازرسی ها تعداد 287 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل آزمایشگاهی انجام که 97 درصد آن مطلوب بوده است .

 

حسن زاده گفت: شهرستان بردسکن دارای 87 سامانه آبرسانی می باشد که از این تعداد 67 مورد آن تحت پوشش آبفا و مابقی تحت پوشش اداره امور عشایر و یا سایر ارگان ها می باشد.

 

وی اظهارداشت: در سه ماهه اول امسال تعداد 8هزار 798 کلرسنجی انجام که از این تعداد 97 درصد آن مطلوب بوده است و 206 نمونه میکروبی آب گرفته شده است که 100 درصد آن مطلوب بوده و فاقد آلودگی باکتریایی بوده است.

 

وی بیان کرد: در شهرستان بردسکن تعداد 14 معدن موجود میباشد که ازاین تعداد 9 معدن با تانکر ، 2 معدن با چاه اختصاصی و 3 معدن شبکه توزیع روستا آب شرب خود را تامین میکنند که در جهت پیگیری مشکلات مربوطه به آب و ارتقاء وضعیت جلساتی با ادارات مرتبط گرفته شده و در دست اقدام میباشد.

 

وی همچنین گفت: تنها کشتارگاه شهرستان واقع در شهر بردسکن که در حال حاضرذبح دام شهر بردسکن و روستای ابراهیم آباد در آن صورت میگیرد و با همت شهرداری بردسکن تعدادی از نواقص آن مرتفع و پیش سرد آن راه اندازی و در حال حاضر قابل استفاده می باشد و سایر مشکلات بهداشتی آن در دستور کار پیگیری قراردارد.

 

حسن زاده افزود: با توجه به شیوع بیماری cchf و شروع فعالیت کنه های ناقل از کلیه همشهریان تقاضا می شود که گوشت مورد نیاز را از مراکز عرضه دارای مجوز تهیه و جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری مذکور قبل از استفاده به مدت 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری نمایند و از مصرف مستقیم گوشت و جگر خام بعد از ذبح دام خودداری کنند.

 

وی گفت: در خصوص پیشگیری از بیماری وبا که در حال حاضر در کشورهای همسایه وتعدادی از شهرهای مرزی شایع شده است توصیه می گردد ضمن رعایت اصول بهداشت فردی به هیچ عنوان از آبهای غیر بهداشتی مصرف نکنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید