مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح:

سپاه با حمایت و هدایت بسیج جوانانی مومن، متعهد و انقلابی تربیت می کند

سردار کمالی گفت: سپاه با اجرای ویزه برنامه های مختلف در عرصه های فرهنگی، آموزشی، هنری، اجتماعی، با حمایت و هدایت بسیج جوانانی مومن و متعهد و انقلابی را تربیت می کند.
کد خبر: ۹۴۵۱۳۴۴
|
۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۲
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، سردار موسی کمالی، مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح، در اختتامیه دوره یاوران ولایت بسیج دانش آموزی با اشاره به این مطلب که 43سال قبل در سن جوانان و نوجوانان امروزی بودیم که به قیام امام خمینی پرداختیم که نهضت و قیامی را برای سرنگونی طاغوت آغاز کردیم، گفت: ابتدا با ترس و نگرانی جوانان و نوجوانان دورهم جمع می شدند و هر کس برعلیه طاغوت، برنامه ای را آغاز و در تظاهرات شرکت داشتیم که در کار هدف همه مشخص بود و به دنبال یک هدف مشترک بودند و تلاش می کردند.
 
وی با اشاره به این مطلب که حق به هیچ وجه به صورت مجانی و هدیه به شخصی داده نشده و نمیشود، بیان کرد: برای رسیدن و تحقق این هدف و حق باید قیام و حرکت کرد و هزینه های بسیاری پرداخت کرد و از جان هم گذشت.
 
سردار کمالی با تاکید بر این مطلب که صحنه نبرد حق بین باطل ادامه دارد و تا رسیدن به حق باید تلاش بسیار کرد و آگاه و بصیر باشیم ادامه داد: نهضت اسلام و دین اسلام آخرین دین الهی از سوی خدا  است که پیامبری مبعوث شد و سختی ها و شرایطی به پیامبرتحمیل شد و  پیامبر برای رسیدن به اهدافش سختی ها را تحمل کرد و رسالت و وظیفه افراد متعهد و انقلابی در جامعه امروزی تحمل سختیها تا رسیدن به اهداف است
 
این مسئول با تاکید بر این مطلب که امامان ما پرچم دین راعلم کردند و در سال 57 انقلاب به پیروزی رسید استکبار و جریان باطل همه در یک نهضت قرار گرفتند تا ما را نابود کنند، تصریح کرد: امروز به جایی رسیدیم که با هجمه شدید دشمن مواجه شدیم و منافقین کور دل شهدا بسیاری از ما گرفتند که در مقابل نهضت قرار دهند اما به اهداف شومشان دست نیافتند.
 
مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح، با اشاره به این مطلب که در جنگ نابرابر و تحمیلی هشت سال دفاع مقدس 220هزار شهید، 500هزار جانباز و 140هزار آزاده را انقلاب اسلامی تقدیم نظام کرده است اظهار داشت: امروز دشمنان قسم خورده ملت ایران با ایجاد تحریم ها در پی ایجاد مشکلات بسیار برای مردم  هستند، دشمنان توطئه های خود را از سال 57 آغاز کرده و تا کنون ادامه داده اند، امروز دانش آموزان بسیجی با شرکت در دوره یاوران ولایت به‌عنوان جبهه حق پرچم مبارزه حق را بردوش گرفته اند.
 
وی افزود: امروز دانش آموزان بسیجی چفیه را بر دوش گرفته و در صحنه نبرد آمده اند و نباید تصور کنند که مبارزه این قشر، با تهدیدات دشمن آسان است خیر مبارزه سخت تر است در گذشته جنگ سخت بود و دشمن مشخص اما امروز جنگ نرم است و دشمن مشخص نیست. 
 
کمالی ادامه داد: امروز مبارزه ناجوان مردانه است و تشخیص حق از سوی ما سخت است نیاز است که حق را بشناسیم و برای شناختن حق بسیار وقت بزاریم بیشتر تلاش کنیم، دشمن امروز قشر جوان را محاصره کرده اگر کسی بصیرت نداشته باشد و درک صحیح نداشته باشد فریب دشمن را میخورد.
 
این مسئول تصریح کرد: برای تشخیص حق از باطل علاوه بر مطالعه و بصیرت باید شت سر رهبری حرکت کرد، باید افتخار کنید که جای پای پیامبران، بزرگان، علما و شهدا گذاشته اید، شما وقتی در مسیر ولایت قرار گرفته اید بیان می کنید شهید سلیمانی، شوشتری فرمانده هان شماست و ادامه دهنده راه شهدا هستید.
 
مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح، گفت: وقتی در مسیر ولایت و شهدا گام بر داشته ایم باید سختی ها را تحمل کرد، دانش آموزان آینده سازان انقلاب، مدیران، فرمانده هان و شهدا آینده کشور هستند که با ایثار، شجاعت، شهامت و گذشت در صف اسلام و حمایت از انقلاب قرار گرفته اند.
 
وی اظهار داشت: سپاه با اجرای ویزه برنامه های مختلف در عرصه های فرهنگی، آموزشی، هنری، اجتماعی، با حمایت و هدایت بسیج جوانانی مومن و متعهد و انقلابی را تربیت می کند.
 
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار