۲۶ / اسفند / ۱۴۰۳ - 16 March 2025
04:39
کد خبر : 9451569
۱۹:۲۴

۱۴۰۱/۰۵/۲۵
روابط عمومی سپاه شهرستان فردیس خبر داد:

کشف یک قبضه سلاح کمری و مواد مخدر توسط گشت رضویون

روابط عمومی سپاه ناحیه مقاومت امام رضا(ع) شهرستان فردیس از کشف یک قبضه سلاح کمری و مقداری مواد مخدر از نوع شیشه و تریاک توسط گشت رضویون حوزه بسیج ۳۱۹ شهدای اقتدار این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، روابط عمومی سپاه ناحیه مقاومت امام رضا(ع) شهرستان فردیس از کشف یک قبضه سلاح کمری و مقداری مواد مخدر از نوع شیشه و تریاک توسط گشت رضویون حوزه بسیج ۳۱۹ شهدای اقتدار این شهرستان خبر داد.

پس از بازجویی های اولیه انگیزه متهم به قتل رساندن چند نفر در فردیس بوده که با عمل به موقع و به هنگام سربازان امام زمان (عج) از این اقدام جلوگیری به عمل آمده و متهم به همراه کشفیات جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی گردید.

گفتنی است نیروهای بسیجی فعال در گشت های رضویون شب ها اقدام به گشت زنی می کنند و چشمان بیدار برای حفظ امنیت محله ها هستند.

انتهای پیام/ ر


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید