به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی ری هدف از اجرای طرح بازرسی از نانوایی ها، بررسی تناسب آرد مصرفی با نوع نان در حال پخت، استفاده از کارت خوان های جدید ،کیفیت آردهای نانوایی و وضعیت سبوس مورد مصرف در نانوایی ها (از نظر دارا بودن پروانه های بهداشتی، نوع سبوس مورد مصرف و اختلاط آن با آرد)، نمک، وزن چانه ها، کالیبرسیون ترازوهای موجود در نانوایی ها و سایر افزودنی های مورد استفاده در پخت نان می باشد.
در حاشیه این بازرسی ها وضعیت بهداشت فردی کارکنان و بهداشت محیط نانوایی ها نیز کنترل شد.
یادداشت |
اجماع عراقیها برای حمایت از بسیج مردمی ادامه دارد