۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
20:12
۱۱:۰۱

۱۴۰۱/۰۶/۰۸
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در آیین بهره برداری از خانه مطبوعات:

خانه مطبوعات خراسان جنوبی برای توسعه استان تصمیم‌ساز باشد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه خانه مطبوعات خراسان جنوبی باید خانه تصمیم سازی برای توسعه استان باشد، گفت: جبران عقب ماندگی در زیرساخت‌های حوزه فرهنگ، هنر و رسانه استان نیازمند توجه ویژه در اختصاص اعتبار است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، علی فرخنده در مراسم افتتاح فاز اول ساختمان خان مطبوعات استان خراسان جنوبی اظهار کرد: دومین خانه مطبوعات سطح کشور امروز همزمان با هفته دولت در خراسان جنوبی به بهره برداری رسید.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه خانه مطبوعات خراسان جنوبی باید خانه تصمیم سازی برای توسعه استان باشد، گفت: جبران عقب ماندگی در زیرساخت‌های حوزه فرهنگ، هنر و رسانه استان نیازمند توجه ویژه در اختصاص اعتبار است.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی افزود: امیدواریم افتتاح خانه مطبوعات استان که هدیه روز خبرنگار است مایه خیر و برکت باشد و بتوان از ظرفیت رسانه‌ای استان بیشتر استفاده کرد.

وی با بیان اینکه با روی کار آمدن دولت مردمی و انقلابی سیزدهم نگاه مثبتی به استان خراسان جنوبی آغاز شده است، ادامه داد: در سفر اول رئیس جمهور به خراسان جنوبی برکات فراوانی شامل حال این استان در حوزه زیرساخت شد، اما زیرساخت‌ها در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه خراسان جنوبی ضعیف و دارای عقب ماندگی است.

فرخنده بیان کرد: در تمام شهرستان‌ها پروژه‌های نیمه تمام و در دست اجرا وجود دارد که نیازمند تأمین اعتبار ویژه برای تکمیل است و امیدواریم خانه مطبوعات استان خانه تصمیم سازی برای توسعه استان باشد.

همچنین در این مراسم مدیر خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان جنوبی گفت: مرحله اول خانه مطبوعات و رسانه‌های استان همزمان با ششمین روز هفته دولت به بهره برداری رسید و خراسان جنوبی از اولین استان‌های کشور است که صاحب خانه می‌شود. در این مرحله فضای اداری خانه مطبوعات در ۱۵۰ متر زیربنا افتتاح شد و در فاز دوم مهمانسرا و در مرحله سوم مجموعه کنفرانسی پیشرفته ساختمان خانه مطبوعات و رسانه‌های استان احداث می‌شود.

سمانه سالاری زمان آغاز فاز اول پرژه را در سال ۹۷ بیان و اضافه کرد: در این سال هزار و ۳۴۰ میلیون ریال برای ساختمان هزینه شد، اما با تحویل ساختمان به مجری جدید و بسیج سازندگی در سال ۹۸ هزار و ۹۰۰ میلیون ریال تخصیص یافت. در سال ۹۹ نیز پروژه خانه مطبوعات و رسانه‌های استان، چهار هزار میلیون ریال اعتبار مصوب داشت که با تلاش‌های انجام شده فاز اول پروژه این هفته به بهره برداری رسید.

وی افزود: در فاز بعدی مهمان سرای خانه مطبوعات و رسانه‌های استان برای اسکان مهمانان شهرستانی احداث می‌شود همچنین احداث مجموعه کنفرانسی پیشرفته در مرحله بعد در دستور کار است. در فضای اداری موجود امکان برگزاری جلسه‌های خانه مطبوعات و رسانه‌های استان همچنین نشست‌های مطبوعاتی دستگاه‌ها فراهم شده است.

به گفته وی با تامین و تکمیل زیرساخت‌های لازم امکان استفاده خبرنگاران از فضای اداری و اینترنت و... فراهم می‌شود.

سالاری تاکید کرد: خراسان جنوبی از معدود و اولین استان‌ها در کشور است که صاحب خانه و ساختمان شده است و انشاالله با پیگیری و کمک استانداری، فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارتخانه فاز بعدی آن نیز اجرا و در اختیار خبرنگاران قرار گیرد تا زمینه فیزیکی خدمت رسانی به آن‌ها میسر شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید