ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیب و سوران به۳۸۵۰ تن در سال ارتقا یافت
به گزارش خبرنگار بسیج از سیب و سوران،محمد حنیف سپاهی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب و سوران در مراسم افتتاح یک واحد مرغداری ٢٠ هزار قطعه ای گفت: با رفع محدودیت توسعه واحدهای مرغداری، شاهد رشد دو برابری واحدهای پرورش صنعتی مرغ گوشتی در شهرستان میباشیم.
محمد حنیف سپاهی افزود: با مشارکت فعال بخش خصوصی و سرمایهگذاری گسترده در این بخش تعداد واحدهای مرغداری سیب و سوران از ٩ واحد در سال ٩٩ هم اکنون به ١٧ واحد و با ظرفیت جوجه ریزی ٣٨۵ هزار قطعه در هردوره رسیده است.
وی تصریح کرد: طی دو سال گذشته با سرمایهگذاری افزون بر ۴٢٠ میلیارد ریال، ٨ واحد جدید مرغداری به ظرفیت ١٨۵ هزار قطعه جوجه ریزی ساخته و راه اندازی شده است و این امر سبب شده میزان تولید گوشت مرغ در سیب و سوران از ٢ هزار تن در سال ٩٩ به ٣ هزار و ٨۵٠ تن افزایش یافته است.
سپاهی تصریح کرد: تلاش مضاعف برای توسعه واحدهای مرغداری و افزایش ضریب خوداتکایی به گوشت مرغ در سیب سوران ادامه دارد بگونهای که در حال حاضر ۲۷واحد مرغداری معادل ۳۷واحد ۲۰هزار قطعه ایی جدید به ظرفیت ۷۴۰هزار قطعه در حال ساخت است .