خبرهای داغ:
امام جمعه الوند در یادواره شهدای محله کوی امامت؛

نقش مادران و همسران شهدا، همچون نقش حضرت زینب در احیای وصیت شهداست

حجت الاسلام و المسلمین مهدوی عنوان کرد : نقش حضرت زینب کبری(س) را در زنده ماندن قیام عاشورا تا کنون، با نقش مادران، همسران و خانواده های شهدا در برجسته سازی وصیت های شهدا مشابه دانست.
کد خبر: ۹۴۵۴۶۸۶
|
۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۷

قزوین_به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، به مناسبت سالگرد عروج شهید مدافع وطن تیمور هدهدی مراسم یادواره شهدای محله کوی امامت در حسینیه شهدای کربلا با حضور اهالی و بسیجیان حوزه کوثر برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین مهدوی امام جمعه الوند برگزاری مراسمات محله محور را برای زنده نگه داشتن یادشهدا کار خوب و‌ پسندیده ای دانستند.

حجت الاسلام مهدوی در ادامه افزود: ماه محرم و ایام سوگواری امام حسین(ع) و یاران ایشان است و اهل بیت ایشان در چنین روزی در اسارت قرار گرفتند. 

وی نقش حضرت زینب کبری(س) در زنده ماندن قیام عاشورا تا کنون را با نقش مادران، همسران و خانواده های شهدا در برجسته سازی وصیت های شهدا مشابه دانستند و شرایط فعلی جامعه در بحث پوشش برخی از بانوان را  مغایر با وصیت نامه و راه شهیدان دانست.

در پایان از خانواده شهید هدهدی تجلیل به عمل آمد.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات
آخرین اخبار