خبرهای داغ:
با حضور سردار سلیمانی، سردار زهرایی و سردار مهدوی انجام شد:

رونمایی از شکلات فراسودمند عناب در نمایشگاه اجلاسیه ملی جهادگران

امروز در مراسمی با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین و مسئول بسیج سازندگی کشور و فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) از شکلات فراسودمند عناب، تولید محققان جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در نمایشگاه اجلاسیه ملی جهادگران در شهرستان فردوس رونمایی شد.
کد خبر: ۹۴۵۵۴۲۶
|
۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۲

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، امروز با حضور سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار زهرایی مسئول بسیج سازندگی کشور و سردار مهدوی فرمانده سپاه انصار الرضا (علیه السلام) خراسان جنوبی در نمایشگاه اجلاسیه ملی جهادگران شهرستان فردوس از شکلات فراسودمند عناب، تولید محققان جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی رو نمایی شد.

مهدی ابراهیمی، سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در این مراسم، گفت: امروزه با افزایش دانش و آگاهی مردم نسبت به مواد غذایی فراسودمند، به دلیل افزایش نگرانی نسبت به مصرف غذا‌های پرکالری و بروز عوارض حاصل از چاقی مانند بیماری‌های قلبی و عروقی، افسردگی و دیابت استفاده از فراورده‌های کم‌کالری گسترش یافته است.

وی اظهار کرد: عناب دارای فعالیت‌های ضد میکروبی و ﺍﻓﺰﺍﻳﺶدهنده ﺳﻄﺢ ﺍﻳﻤنی بدن بوده و به منظور دفع التهاب حاصل از دیابت و درمان دیابت نیز مفید تشخیص داده شده است.

ابراهیمی بیان کرد: امروز فرمولاسیون شکلات عناب به منظور تولید یک محصول بازار پسند و پاسخگوی ذائقه و سلیقه مصرف کننده با حفظ خواص اصلی این محصول در مسیر ورود به بازار‌های مصرف است.

وی ادامه داد: تاکید بر فراوری محصولات استراتژیک منطقه خواهد توانست توسعه اقتصادی این محصولات را تسهیل کرده و سهم اقتصادی کشاورزان و فعالان این حوزه را به صورت چشمگیری افزایش دهد.

سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی عنوان کرد: ایده تولید شکلات فراسودمند عناب در سال ۹۶ شکل گرفت و در سال ۹۹ این ایده در مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی به طرح پژوهشی تبدیل شد و پس از اجرای طرح در سال ۱۴۰۰، به عنوان طرح برگزیده استان انتخاب شد.

ابراهیمی با اشاره به اینکه در فراورده شکلات فراسودمند عناب، پالپ عناب و ترنجبین جایگزین قسمتی از شکر شده که میزان کالری این محصول را نسبت به محصولات مشابه موجود در بازار کاهش داده است، یاداور شد: فیبر خام موجود در شکلات به واسطه افزودن عناب و ترنجبین افزایش یافته که موجب ایجاد تاثیرات مثبت در عملکرد دستگاه گوارش مصرف کننده خواهد شد.

وی یادآور شد: شکلات عناب محصولی دانش بنیان و فراسودمند به شمار می‌رود که در سال ۹۹ به عنوان اختراع در مرکز مالکیت فکری ثبت شده است، این فراورده مشابه خارجی ندارد و برای اولین بار محصولی با این ویژگی ها، در دنیا تولید شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار