مسوول نمایندگس ولی فقیه در تیـپ مردم پایه امام سجاد(ع) هرمزگان

طلاب و روحانیون نقش هدایت‌گری و بکارگیری نیروهای مردمی را در دوران دفاع مقدس برعهده داشتند

مسوول نمایندگس ولی فقیه در تیـپ مردم پایه امام سجاد(ع) هرمزگان گفت: مهم ترین نقش طلاب و روحانیون در دوران دفاع مقدس فعالیت در عرصه مدیریت و فرماندهی و هدایت ، هماهنگی و بکارگیری نیروهای مردمی بود که همین موضوع منجر به معجزه‌ای بنام بسیج شد.
کد خبر: ۹۴۵۹۴۵۴
|
۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۰۶:۵۹

حجت الاسلام و المسلمین عطاریه در گفت و گو با خبرگزاری بسیج هرمزگان در خصوص نقش روحانیـت و طلاب در دفاع مقدس افزود: خنثی کردن توطئه‌های امثال بنی صدر با حضور میدانی آیت الله خامنه‌ای که بعنوان نماینده امام وارد میدان شدند، فرماندهی برخی روحانیون در قرارگاه‌ها و گردان‌ها مثل حجت الاسلام شهید میثمی، شهید ردانی‌پور، شهید مردانی‌پور و  غیره جلوه‌ای دیگر از  حضور و ایفای نقش مدیریتی طلاب و روحانیون در دوران هشت سال دفاع مقدس است.
وی بیان داشت: یکی از افتخارات روحانیت شیعه این است که در تمامی عرصه‌های شادی، آسانی و سختی‌ها حتی برای جان دادن به تأسی از امامان معصوم (ع) حضور فعال داشته است؛ در واقعه جنگ تحمیلی نیز بیش از 2.500 شهید از شهدای دفاع مقدس طلاب و روحانیون هستند که این عدد به تناسب جمعیت روحانیون و طلاب ایام جنگ تحمیلی (حدود ۳۰ هزار نفر) رقم چشمگیری است.
مسوول نمایندگس  ولی فقیه در تیـپ مردم پایه امام سجاد(ع) هرمزگان اظهارداشت: ر روحانیون در ایام دفاع مقددس  در عرصه‌های متنوعی نقش آفرین بودند و اینطور نبود که صرفا در مسائل تئوری و نظری همچون سخنرانی و تدریس فعالیت داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین عطاریه، یکی دیگر از عرصه‌های نقش آفرینی این قشر ۵رهیخته را ترغیب و دعوت مومنان به مقابله با کفار  دانست که در قرآن خطاب به رسول اکرم (ص) دستور صادر شد «یا ایها النبی حرض المؤمنین علی القتال»؛ روحانیان و طلاب هم با استفاده از فرصت‌های مختلف مثل مجالس ملی و مذهبی ، خطبه نماز جمعه و سخنرانی کوتاه و مستمر در مساجد نسبت به این مهم نقش آفرینی داشتند.
وی یادآورشد: در هشت سال دفاع مقدس نقش فعالیت‌های فرهنگی و معنوی در ارتقای روحیه و انگیزه رزمندگان و مقابله با عملیات روانی دشمن بسیار مهم بود، چرا که در عرصه نبرد نابرابر و در مقابل دشمنی که تا بیخ دندان مسلح است، داشتن اسلحه جوابگوی نبرد نیست و نیاز به مقاومت و ایستادگی داریم،
حجت الاسلام و المسلمین عطاریه با اشاره به اینکه اساسی ترین عامل مقاومت و ایستادگی، نیروی ایمان و روحیه معنوی است، گفت: یکی از فعالیت‌های تخصصی روحانیون و طلاب برنامه‌ریزی و انجام فعالیت‌هایی بوده که منجر به افزایش روحیه شود ، گاهی نیروهای مردمی بخاطر فاصله‌ای که بین فراخوان و انجام عملیات بوده خسته می‌شدند و احساس ناکارآمدی می‌کردند و می‌خواستند برگردند که این قشر با افزایش معنویت و توان معنوی به حفظ این بسیجیان می‌پرداختند.
وی ادامه داد: در این جنگ تنها رزمندگان در میدان جنگ نبودند که می‌جنگیدند بلکه پشتیبانی مردمی از این موضوع هم بسیار مهم بود، روحانیون و طلاب در ایجاد انگیزه و بصیرت افزایی عمومی جهت پشتیبانی از رزمندگان نیز نقش بسزائی داشتند.
مسوول نمایندگس  ولی فقیه در تیـپ مردم پایه امام سجاد(ع) هرمزگان تصریح کرد: مساله معنویت، انگیزه دادن، خنثی کردن تبلیغات رژیم بعث و رادیوهای بیگانه که با هدف تخریب روحیه خودی به دشمن بعثی کمک می‌کردند، وظیفه سنگینی را فرا روی روحانیون و طلاب و مراکز تبلیغاتی یگان‌ها قرار می داد.
حجت الاسلام و المسلمین عطاریه ابرازداشت: این رزمندگان در عرصه‌های دیگری مانند تدریس ، ورزش، پشتیبانی و بخش‌هایی که متناظر با تخصص افراد بود نیز فعالیت داشتند که پرداخت به هر یک از آن‌ها مجال مفصلی را می‌طلبد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار