۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:20
کد خبر : 9461173
۰۷:۴۱

۱۴۰۱/۰۷/۱۶
آیت الله حیدری:

بدعت حجاب اختیاری خطرناک‌تر از تخریب و اغتشاش است

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: از این اغتشاشات، تخریب‌ها و به آتش کشیدن‌ها خطرناکتر، بدعت و تحریف دین، تحت عنوان حجاب اختیاری بود.

بدعت حجاب اختیاری خطرناک‌تر از تخریب و اغتشاش است
به گزارش خبرگزاری بسیج آیت الله محسن حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در گفتگویی  طی سخنانی  اظهار داشت: مشکلاتی که وهابیت به وجود آورده است، مربوط به مکان خاصی نیست و کل جهان اسلام را درگیر کرده است. البته نسبت به هزینه های گزافی که انجام داده اند به کمترین موفقیت ها دست پیدا کرده اند.

وی اضافه کرد: اما در مقابل طرفداران اهل بیت با هزینه های بسیار ناچیز، به توفیق فوق‌العاده و غیر قابل انکار در مقابل آنها رسیده‌اند. برای مقابله با انتشار وهابیت و اسلام اموی، علاوه بر کارهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، باید به تربیت اساتید و محققان پرداخت که فلسفه تشکیل دارالاعلام همین است.

نماینده مردم خوزستان افزود: در روزهای اخیر شاهد فتنه و اغتشاشات به بهانه درگذشت خانم جوانی بودیم که با دسیسه امریکا و رژیم صهیونیستی، ضد انقلاب و تجزیه طلب‌ها به جنایت های هولناکی تبدیل شد البته ملت بصیر ایران از این حرکات تبری جستند.

وی گفت: از این اغتشاشات، تخریب‌ها و به آتش کشیدن‌ها خطرناکتر، بدعت و تحریف دین، تحت عنوان حجاب اختیاری بود. این بدعت ظاهری فریبنده دارد اما در باطن بسیار خشن، هولناک و ضد دین است که علما موظف اند در برابر این تحریف، روشنگری و ایستادگی کنند.

آیت الله حیدری ادامه داد: چرا که لازمه قول به حجاب اختیاری انکار تشریع حدود وتعزیرات شرعی است و انکار آنها مستلزم تحریف دین وانکارضروریات دین است. این واقعیت فرجام خطرناکی برای طرفداران حجاب اختیاری وجامعه اسلامی دارد.

پایان پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید