۲۴ / تير / ۱۴۰۴ - 15 July 2025
20:46
کد خبر : 9461989
۰۰:۰۴

۱۴۰۱/۰۷/۲۱

اغتشاشات عقده گشایی گسترده دشمن علیه مقدسات است

تبریز- نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی اظهارداشت: پشت پرده اغتشاشات عقده گشایی گسترده دشمن علیه مقدسات اسلامی بود.

اغتشاشات عقده گشایی گسترده دشمن علیه مقدسات/ تقویت پایگاه های بسیج مدارس علمیه ضرورت دارد

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم در آستانه میلاد حضرت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) در دیدار با استادان حوزه های علمیه تبریز افزود: حوادثی که علیه نظام  جمهوری اسلامی شکل می گیرد صحنه تمرین برای جبهه انقلاب جهت نقش آفرینی مقتدرانه و کارآمد در عصر ظهور است.

وی مواجهه منطقی، ریشه یابانه و مستند با فتنه ها در حوادث را ضروری دانست و ادامه داد: در ماجرای اخیر آشوبگران به سرعت سراغ آتش افروزی، اقدامات خشن و جنایت کارانه رفتند و با حمله به مساجد، مراکز مذهبی، حسینیه و پرچم عزای اباعبدالله الحسین هیاهو ایجاد کردند.

حجت الاسلام آل هاشم فعال شدن گروهک های تجزیه طلب و تکفیری در شمال غرب و جنوب شرق در حوادث اخیر را مورد اشاره قرار داد و افزود: آشوبگران با صحنه سازی های تند و اقدامات خشن و آتش افروزی، خلاء بزرگ عدم همراهی اکثریت مردم را پر کردند.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی ره آورد مجاهدات مخلصانه فقهای عظام و شهدای مظلوم روحانیت بوده است، خاطر نشان کرد: این نظام مقدس ثمره اخلاص، بصیرت، حکمت و مدیریت بی بدیل پدیده قرن، امام خمینی(ره) است که با رهبری حکمیانه و مشی انقلابی مبتنی بر حکمت، عزت و مصلحت مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای عزیز تداوم یافته است.

وی گفت: دوست و دشمند به اقتدار، حماسه آفرینی و خنثی سازی نقشه های شوم و تدابیر سوء دشمنان داخلی و خارجی توسط مقام معظم رهبری اقرار و اعتراف دارند و این نقش بی بدیل در فتنه های ۷۸، ۸۸ و ۹۸ و این حرکات فتنه آمیز اخیر جلوه ای عالم گیر دارد.

حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به حضور به هنگام رهبر معظم انقلاب با محتوای جامع، کارگشا، امید آفرین و شورانگیز در دانشگاه افسری نیروی انتظامی و خنثی سازی توطئه های دشمنان تاکید کرد: اقشار غیور و حماسه ساز آذربایجان و شیرزنان و شیرمردان، به ویژه جوانان قهرمان عاشورایی با اعلام انزجار از آشوبگران آمادگی خود را برای تداوم خط امام و رهبری و کور کردن چشم فتنه و فتنه گران را اعلام می دارند.

نماینده ولی فقیه در استان در بخش دیگری از سخنان خود، مهمترین عامل پرورش طلبه را اساتید عنوان کرد و از معلمان مراکز دینی مدارس و دانشگاه را فرصتی برای تحکیم روابط عاطفی، رفع شبهات، جذب نوجوانان و جوانان و کاهش گسست فرهنگی دانست.

حجت الاسلام آل هاشم حضور گرم و موثر در تشکل های بسیج اقشار، محلات به ویژه تقویت علمی بسیج طلاب و اساتید در شرایط حاضر را ضروری خواند و گفت: اساتید با تقویت پایگاه های بسیج مدارس علمیه استان، رابطه ای کارآمد و صمیمی با مسئولان سپاه و بسیج استان داشته باشند.

وی عمق بخشی به مطالب علمی دروس و اهتمام جدی به مباحث اخلاقی و آموزه های اجتماعی در قرآن و سنت اهل بیت را مورد تاکید قرار داد و گفت: تقویت کانون های علمی، اهتمام به امور پژوهشی ونظم در برگزاری کلاس ها باید از اولویت های اساتید محترم باشد.

حجت الاسلام آل هاشم همچنین توجه به عدالت اقتصادی و عدالت اجتماعی از سوی دولتمردان را مورد تاکید قرار داد و خاطر نشان کرد:در دهه 60 و در شرایط جنگی که دنیا مقابل نظام و مردم ما ایستاده بود و شهرها بمباران می شد جوانان در جبهه شهید می شدند اما مردم با دولت همبستگی داشتند و به اجزای حاکمیت مردم اعتماد داشتند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید