به گزارش خبرنگار بسیج، همایش جهاد تبیین فرهنگیان بسیجی شهرستان شاهرود در حسینیه ثارالله سپاه ناحیه شاهرود برگزار شد.
در این همایش که بیش از ۱۵۰ نفر از فرهنگیان بسیجی مدیریت آموزش و پرورش شاهرود و اداره آموزش و پرورش منطقه بسطام با حضور فرماندهی و مدیریت آموزش و پرورش شاهرود برگزار گردید، فرمانده کل سپاه و وزیر آموزش و پرورش و کارشناسان به سخنرانی در باب اهمیت آموزش و پرورش و اغتشاشات اخیر پرداختند.
سرلشکر سلامی فرمانده سپاه با بیان اینکه تلاش آمریکا جابجایی صحنه نبرد به مدارس و دانش آموزان است، افزود: آنچه امروز جریان دارد محصول شکستهای پی در پی آمریکا است.
او گفت: امروز تلاش آمریکاییها این است که صحنه نبرد به مدارس کشیده شود، زیرا با دانش آموزان نمیتوان هیچ برخوردی کرد.
فرمانده کل سپاه خاطر نشان کرد:دشمن به دنبال بیهویت کردن جوانان ما است، هر چه فاصله جوامع از نظر فرهنگی از فرهنگ آمریکایی بیشتر باشد شدت این تهاجم قویتر خواهد بود.
سلامی تصریح کرد: دومین عامل مرگ در آمریکا، خودکشی جوانان و نوجوانان در آن کشور است و این نشان از ضعف نظام تعلیم و تربیت آمریکا است و میخواهند همین کار امروز با دانشآموز و جوانان ما انجام دهند.
این همایش به همت بسیج فرهنگیان شاهرود و بسطام و آموزش و پرورش برگزار شد.