به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، حجت الاسلام سید محسن حسینی دیباجی مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه استان سمنان به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی با حضور در معاونت تربیت بدنی سپاه استان سمنان و دیدار با پایوران این معاونت بر اهمیت نقش ورزش در سلامت روانی جامعه تاکید کرد وگفت:توجه به ورزش همگانی و آمادگی جسمانی در مجموعه سپاه و بسیج امری مهم و اثرگذار است و ورزش و فرهنگ سازی آن در جامعه امروزی بسیار لازم و ضروری است و نیاز به فوائد و آثار سازنده ی فردی و اجتماعی انجام ورزش ها بیشتر از گذشته احساس می شود.
حجت الاسلام حسینی دیباجی تصریح کرد:رهبر معظم انقلاب توجه ویژهای به موضوع ورزش دارند و استفاده از بیانات رهبر معظم انقلاب در اهمیت موضوع ورزش و تهیه محتوا در این خصوص بعنوان یک اصل مهم ضرورت دارد.
وی افزود:ورزش و تربیت بدنی به عنوان یک پدیده تربیتی سازنده و مفيد در غناي فرهنگي جامعه حائز اهميت است و چاپ نشریات تخصصی و انتشار کتاب قدم مؤثری در جهت نگاه علمی و پژوهشی در این مورد است.
محمد مطهری نژاد مسئول معاونت تربیت بدنی سپاه استان سمنان نیز در اين ديدار ضمن ارائه گزارش از اقدامات انجام شده در راستای تبیین منویات مقام معظم رهبری در حوزه ورزش ،از انتشار یک کتاب تخصصی با موضوع ورزش در آینده نزدیک خبر داد و با قدردانی از حمایت های معنوی نمایندگی ولی فقیه سپاه استان سمنان در موضوع توجه به ورزش همگانی، برگزاری برنامههایی مانند همایش پیاده روی خانوادگی ویژه طلاب و روحانیون را از جمله اقدامات موثر در ترویج فرهنگ ورزش همگانی عنوان کرد.