۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۸:۳۸
کد خبر : 9465315
۱۳:۰۹

۱۴۰۱/۰۸/۱۰
یک مسئول:

فعالیت سه هزار موکب به صورت سازماندهی شده در نقاط مختلف کشور

فعالیت سه هزار موکب به صورت سازماندهی شده در نقاط مختلف کشور
شمشیری نماینده ستاد مرکزی اربعین کشور گفت: سه هزار موکب به صورت سازماندهی شده در کشور فعالیت می‌کنند که علاوه بر مشارکت در پیاده‌روی اربعین، در حوادث مختلف از قبیل سیل و زلزله نیز خدمت‌رسانی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی، علی شمشیری نماینده ستاد مرکزی اربعین کشور در همایش منطقه‌ای تکریم خادمان و موکب داران اربعین حسینی استان‌های مرکزی، قم و لرستان در سالن اجتماعات بیت تاریخی امام راحل در خمین، افزود: جمهوری اسلامی در سایه اقتدار و عظمت خود اکنون به مدیترانه رسیده و کنگره اربعین را جهانی کرده است.
 
وی ادامه داد: امسال برای اولین بار حدود ۲۱ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از کشورهای مختلف در آیین معنوی پیاده روی اربعین شرکت کردند.
 
نماینده ستاد مرکزی اربعین کشور گفت: با وجود حضور حجم زیادی از زائران در مرز مهران، انسجام خودجوش مردم و مسئولان این حضور انبوه زائران را مدیریت کرد.
 
شمشیری با بیان اینکه در آیین حج شمار زائران مشخص و زیرساخت‌ها فراهم است، بیان کرد: زائران اربعین حسینی هر ساله در حال افزایش است و زیرساخت‌های نرم افزاری و سخت افزاری در کشور عراق فراهم نیست.
 
وی تاکید کرد: شناخت امام حسین (ع) مقدمه شناخت و ظهور امام زمان (عج) است.
 
شمشیری با اشاره به آثار جهانی پیاده‌روی اربعین، ادامه داد: نشست‌های هماهنگی برای تکمیل اقدامات، رفع موانع و تامین زیرساخت ها در ۲ کشور برای برگزاری آیین پرشکوه اربعین سال آتی  باید از هم اکنون برگزار شود.
انتهای پیام /

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید