۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
07:10
۰۸:۲۳

۱۴۰۱/۰۸/۱۲

برگزاری نشست روشنگری در پایگاه صوغان ارزوئیه

با حضور فرمانده سپاه سیرجان  نشست روشنگری در صوغان ارزوئیه برگزار شد.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان ،در این نشست فرمانده محترم سپاه سیرجان به ایرادسخن پرداختند،ایشان ضمن ادای احترام به مقام شاخص شهدا و تشکراز همه بسیجیان به چندین نکته مهم و راهبردی کردند!!!
سرهنگ پاسدار دستوری خاطر نشان کردند براندازی درجمهوری اسلامی امکان ندارد ودشمنان این مرز و بوم در پی محاصره همه جانبه جمهوری اسلامی هستند.
آنها در پی فشاراقتصادی همه جانبه هستندتا جامعه را فلج کنند ومردم را روز به روز به نا امیدی نزدیکتر و درنهایت به تسلیم شدن وا دارند و هدفشان به چالش کشیدن انقلاب هست.
ایشان به فضای مجازی اشاره کردند و فرمودند: فضای حقیقی دراختیارما هست اما فضای مجازی را دو دستی تقدیم دشمن کردیم.
آمار نشان می دهد که ما درفضای مجازی فعالیت کمی داریم و از همه مهمتر روشنگری نمی کنیم و از چنین بَستر مفیدی استفاده نمی کنیم.
ایشان همچنین از تراژدی و عملکرد دشمن در اغتشاشات اخیر پرده برداشت و فرمودند دشمنان جمهوری اسلامی ازمقابله و رویارویی با جوانان مومن و انقلابی این مملکت واهمه دارند و از این رو شروع به تخریب و تجزیه از درون کردن،ازجمله در پی فعال کردن قومیت ها شدند،جریان کُرد،لُر،ترک،عرب،بلوچ و...
دشمنان ما برای جلوگیری از پیشرفت ملت ما شروع به توطئه از درون جوامع دانشگاهی و مدارس ما کردند و همه این اتفاقات را به هم وصل می کنند تا به مرکز برسند و سوژه با مرگ دختر خانم مهسا امینی به دست آنها رسید و بهانه ای برای اغتشاشات فراهم شد.
ایشان در پایان سخنرانی خود فرمودند: ولنگاری و بی عفتی درجامعه ما معنایی ندارد و فرهنگ ما آغشته از غیرت،عفت،جهاد و ایمان و شهادت است و امروز کار جهادی ما با آبرو ست و باید آبرو داد برای نظام.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید