به گزارش خبرگزاری بسیج، مراسم ویژه گرامیداشت یاد شهیدان ترور شاهچراغ(شهیدهوشنگ و فرزندش شهید امیدخوب) با حضور پررنگ مردم و مسئولان استانی و شهرستانی در مصلی امام رضا (ع)شهر لیکک برگزار شد.
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری گفت:مسیر سعادت همواره سخت بوده و پر فراز و نشیب و هیچ پیامبر و انبیاء الهی مسیر را ساده طی نکردند و در این مسیر رنج های زیادی کشیدند و می توان گفت بسیاری از انبیاء شهید شدند.
وی ادامه داد: انبیاء برای رسیدن به اهدافشان ایستادگی کردند و همیشه در کنار انبیاء مردان بزرگی خط را نگه داشته و این خط باخون شهدا پایدار ماند.
آیت الله ملک حسینی اظهار داشت: شهدا در طول تاریخ برای مومنان آبرو بودند و جوامع دینی به انها می بالند و امروزه ماهم به شهدا و خون شهدا می بالیم و افتخار می کنیم .
وی ادامه داد:مسیر شهادت باز است و بازهم امتداد دارد چرا که پس از ظهور ولی عصر کماکان دشمن وجود دارد و نیاز به جوانمردانی است که درکنار امام عصر به مصاف دشمن بروند و آن زمان مبارزه حق مطلق و کفر مطلق است.
آیت الله ملک حسینی ضمن اشاره به شهدا به ویژه شهیدان خوب گفت: کشته شدن در راه خدا گرامیترین مرگ است و خوشا به حال شهیدان خوب چرا که در راه خداوند کشته شدند و این بسیار زیباست .
وی ادامه داد:دشمن همیشه هست وما باید مراقب نسلها و روان جامعه باشیم و باید از اتفاقات اخیر که با شعارهای نامناسب و دردناک به سراغ مقدسات و چادر و حیا رفتند و در این غفلت ها در شاهچراغ حادثه ترور توسط تکفیری رخ داد درس بگیریم تا این اتفاقات تلخ دیگر رخ ندهد.
آیت الله ملک حسینی اظهار داشت:دشمنی با مسئولان نباید منجر به دشمنی با دین شود و ما باید به چرایی این موضوع بسیار تفکر کنیم که آیا مسئولان معیشت و عدالت محوری را تاچه اندازه رعایت کردند و این یک آزمون سخت برای همه ما بود.
وی در خصوص فضای مجازی گفت: می بایست در جنگ با دشمن و تفکر دشمن افرادی قوی بسازیم و ما اینگونه عمل نکردیم و امروز مشکلات مختلفی را شاهد هستیم و باید به خود برگردیم.
آیت الله ملک حسینی در ادامه بیان کرد:برای داشتن جامعه ای سالم، باید از فرزندان خود در خانه شروع کنیم.
وی ادامه داد: بسیاری از اعتراض ها در خیابانها ناشی از تبعیض ها و نشأت گرفته از آموزش توهین و خشونت در بین مسئولین نسبت به همدیگر بود و نتیجه آنان را در میدان اعتراضات دیدیم و باید به خود برگردیم .
آیت الله ملک حسینی در خصوص نظام تربیتی و آموزشی گفت: اگر ما برای معلمان احترام قائل می شدیم، معلم با دلسوزی به فرزندان ما تعلیم می داد و امروز ما چنین مشکلاتی نداشتیم و اگر معلمان تکریم نشوند قطعا فرزندانمان تکریم نخواهند شد.
وی در ادامه اظهار داشت: در ادارات مختلف سوگلی های مسئولین که پستهای مختلف عوض می کنند اگر به فکر عدالت و معیشت مردم نباشند، قطعا ما شاهد فتنه های دیگر در آینده خواهیم بود.
وی در خصوص مسئولیت مسئولین در قبال مردم و جامعه گفت:باید به سوی جامعه ای رفت که همه افراد حس کنند که تک تک مسئولان پدر جامعه هستندو اگر اینطور احساس ایجاد نشد،مشکلات زیادی همچون امروز در خیابانها خواهیم دید.