۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
12:50
کد خبر : 9466593
۰۹:۴۹

۱۴۰۱/۰۸/۱۶
توسط دبیرکل اتحادیه؛

مجید حاجی حسنی، در اتحادیه دانش آموزان زنجان ابقا شد

زنجان-مجید حاجی حسنی با حکمی از سوی دبیرکل اتحادیه، در سمت مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان زنجان ابقا شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان ؛طی حکمی از سوی دبیرکل اتحادیه، مجید حاجی حسنی در سمت مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان زنجان ابقا شد.

مجید حاجی حسنی، در اتحادیه دانش آموزان زنجان ابقا شد

 

در متن حکم مسئول اتحادیه استان زنجان چنین آمده است: برادر ارجمند جناب آقای مجید حاجی حسنی اکنون در مسیر گام دوم و پنجمین دهه حیات مبارک و انسان‌ساز انقلاب شکوهمند اسلامی، مسوولیتی سنگین به ما سپرده‌ شده است.

 

این مسئولیتِ خطیر از سویی مستلزم شکرگزاری بابت توفیق خدمت به دانش‌آموزانی مؤمن، فهیم، بصیر و انقلابی است و از سویی دیگر، بار این مسئولیت جز با همراهی برادرانی، متعهد و با روحیه جهادی به سرمنزل مقصود نخواهد رسید.

 

بر این اساس، نظر به‌مراتب تعهد، شایستگی‌ و تجارب ارزشمند جنابعالی، حکم شما را به‌عنوان مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان زنجان به مدت دو سال تمدید می‌نمایم. مقتضی است، سهم اختصاصی استان خود را از اسناد بالادستی تشکل، راهبردهای مصوب شورای مرکزی، حکم ابلاغی نماینده معزز مقام معظم رهبری در اتحادیه به دبیرکل و پیوست تفصیلی آن احصاء نموده و در قالب برنامه‌های استانی تدوین و ارائه فرمایید. امید است با استعانت از خداوند متعال و توجهات حضرت ولی‌عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف در انجام وظایف محوله، موفق و سربلند باشید.

 

حسین تاریخی، دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان  


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید