۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
07:20
کد خبر : 9467352
۰۹:۴۲

۱۴۰۱/۰۸/۲۱

باید خود را به استانداردسازی ورزش نزدیک کنیم

مسئول ورزش سازمان بسیج وابستگان بسیج مستضعفین کشور گفت: باید در حوزه ورزشی اطلاع ورزش و جوانان اقدامات مناسب در حوزه ورزش انجام شود تا بتوانیم خود را به استانداردسازی ورزش نزدیک کنیم.

باید خود را به استانداردسازی ورزش نزدیک کنیم

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، سرهنگ مقدسی در دیدار با مسئولان ورزشی استان در خصوص برگزاری و همکاری برنامه‌های این سازمان در اردبیل، اظهار داشت: باید در حوزه ورزشی اطلاع ورزش و جوانان اقدامات مناسب در حوزه ورزش انجام یابد تا بتوانیم خود را به استانداردسازی ورزش نزدیک کنیم.

وی بیان کرد: استفاده از ظرفیت‌های زیرساختی، نرم‌افزاری و نیروی انسانی بازوان اجرایی ادارات ورزش در سطح کشور هستند و با توجه به این که ورزش بسیج در ورزش و جوانان حائز اهمیت بسیار است می‌تواند سلامت بازنشستگان را به دنبال داشته باشد و با توجه به اثرگذاری ورزش در جامعه مسئولان باید همراه مردم ورزش را راهبردی پیش ببرند.

مسئول ورزش سازمان بسیج وابستگان بسیج مستضعفین کشور، افزود: نگاه ورزش نگاه وحدت آفرینی است که این اصل حاکمیت در ورزش است که در بین ورزشکاران، اقوام مختلف وحدت و مودت را رقم بزند و ورزش دو بعد قهرمانی و همگانی دارد که این دو در کنار هم می توانند باعث توسعه ورزش باشند.

مقدسی تصریح کرد: در قالب ورزش همگانی اقدامات لازم برای ورزش وابستگان بسیج انجام خواهد یافت و با توجه به اینکه مدیران باید در هر حوزه به صورت میدانی وارد شوند تلاش خواهیم کرد با کار جهادی و تعامل با تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط مشکلات ورزش و جوانان را برطرف کرده و بتوانیم نشاط و خودباوری را در بین جامعه به ویژه جوانان و ورزشکاران رقم بزنیم.

وی بیان کرد: امیدواریم با تمهیدات به عمل آمده شاهد تحقق اهداف مورد نظر در راستای توسعه ورزشی استان باشیم و با رفع موانع و مشکلات موجود ورزش همگانی را به وضعیت مطلوب برسانیم که این موضوع به نوبه خود حائز اهمیت و اساسی است و باید در این زمینه تلاش‌های انجام یافته توسعه یابد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید