۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۵:۲۱
کد خبر : 9467998
۱۱:۳۶

۱۴۰۱/۰۸/۲۴
امام جمعه بندرعباس؛

دشمن با تولید محتوا در فضای مجازی به دنبال تدوین برنامه‌های شیطانی است

دشمن با تولید محتوا در فضای مجازی به دنبال تدوین برنامه‌های شیطانی است
نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: همه تمرکز دشمن روی جوانان ایرانی است تا فکر، قلب و دل آن‌ها را از مسیر الهی منحرف کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان ،حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در جمع دانش‌آموزان مینابی گفت: دل نوجوانان مانند یک زمین خالی و بکر است که دشمن تمام تلاش خود را برای کاشتن بذر ناامیدی در فکر، قلب و دل جوانان گذاشته است.


وی با بیان اینکه ۴۳ سال دشمن از مردم ایران سیلی خورده است، افزود: ملت ایران دشمن را از کشور بیرون کرد و امروز با چمدانی از کینه و شکست، به دنبال کاشت ذهنیت باطل در میان نوجوانان است.

دکتر عبادی زاده یاد آورشد :تنها راه مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن تربیت جوانان هوشیار، فداکار، ولایی و با انگیزه به‌عنوان افسران جنگ نرم است، جوانان ایرانی در تاریخ بشریت الگو و نمونه هستند و استکبار جهانی هم از این جوانان وحشت دارد، جوانان برای رقم زدن سعادت خود و انقلاب باید از شهیدان فهمیده، حججی، بهنام محمدی و لندی‌ها الگو بگیرند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده گفت: دشمن با تولید محتوا در فضای مجازی و رسانه‌ای به دنبال تدوین برنامه‌های شیطانی خود بر ذهن نوجوانان ایرانی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید