به گزارش خبرگزاری بسیج از ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) اصفهان:به همت حوزه مقاومت بسیج حضرت مطهره (سلام الله علیها) نشست بصیرتی و روشنگری با حضور فرمانده ناحیه مقاومت امام حسین(ع) سرهنگ پاسدار محسن حاجی عرب در مسجد فاطمیه (سلام الله علیها)شهر بهارستان برگزار شد.
در این نشست سرهنگ پاسدار حاجی عرب بیان داشتند: که امروزه موضوع حجاب، موضوعی است که مورد تعرض قرار گرفته و این مورد نباید باعث بشود که خواهران و مادران ما و جامعه اسلامی که در آن حجاب زینت زن است و یادگار حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) مورد جسارت و بی مهری قرار بگیرد و این امر یک امتحان است و ما در عرصه یک آزمون قرار داریم.
ایشان در ادامه بیان داشتند: امروزه یک خانم با حجاب در جامعه ثوابی که خداوند در نظر می گیرد قطعا از آن سرباز و نظامی که در مرزها از کیان ملت حفاظت میکند بالاتر است و زنان امروزه با حجاب خود مبارزه می کنند و امروزه اگر ما در این مسیر ثابت قدم هستیم به خاطر پایداریها و ایستادگی های مادران،پدران و شهدای ما هستند.آنهایی که ایستادند و تحمل کردند تا به این مرحله رسیدیم و این ودیعه در خدمت ماست و باید این ودیعه را به نسل بعدی انتقال دهیم.
و در پایان مراسم از همه شرکت کنندگان تقدیر و تشکر به عمل آمد.