به گزارش خبرگزاری بسیج از سپاه تهران بزرگ، روح الله نوبخت معاون فرهنگی سپاه تهران بزرگ با حضور در محل برگزاری چهارمین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج تهران بزرگ گفت: مخاطبان امروز ما عموما جوانان و نوجوانان هستند که به شدت ذهن تصویری و تحت تاثیر و پرورش یافته فضای رسانه ای دارند و این فضا را نمی توان رها کرد.
وی با تاکید بر تاثیر فضای مجازی و رسانه ای بر ارتباطات و رفتار جوانان و تفاوت آن ها با نسل های قبلتر بیان کرد: در صحنه ی جنگ نرم پیروز میدان آن شخصی است که تولیدات متناسب با نیاز مخاطب داشته باشد که اثرگذاری و قدرت نفوذ آن بیشتر بوده و مورد پسند و در دسترس عموم باشد.
نوبخت با اشاره به درخشش بسیج در همهی عرصه ها خصوصا عرصه هنری و رسانه ای ادامه داد: این رویداد در واقع برآمده از نسل تربیت یافته جنگ نرم است و این جوانان در واقع افسران و سربازان جنگ نرم هستند که تربیت یافته تفکر و مکتب انقلابیاند.
وی افزود: امروزه لازمه پیروزی مجهز و مسلح شدن به انواع آثار تولیدات و سلاح های جنگ نرم مانند نرم افزارهای تلفن همراه و بازی های رایانه ای است که یکی از پر استقبال ترین برنامه هاست.
معاون فرهنگی سپاه تهران بزرگ اظهار داشت: برخی از کشورها تولیدات رسانه ایشان برابری می کند با درآمد نفتی ما و حتی گاها از جوانان برنامه نویس ما برای پیشبرد اهداف خود بهره میبرند.
وی تصریح کرد: این رویداد از دل هوشمندی و تدبیر مرکز فضای مجازی بسیج که سال ها برای آن تلاش و مجاهدت شده است بوجود آمده است.
روح الله نوبخت ادامه داد: هم اکنون جوانان در جنگ نرم در صحنهای مختلف برای امری خیر رقابیتی سالم می کنند.
وی با اشاره به موضوعات تولیدات در این رویداد عنوان کرد: حضور جوانان در این رویداد ثابت می کند که آنها دغدغه دارند و به مسائل مهم روز آگاهند و در راستای همان موضوعات تولید محتوا کرده و با تولیدات خود عموم مردم بویژه جوانان و نوجوانان را با حقایق ایران اسلامی و انقلاب اسلامی اگاه خواهند کرد، در واقع مشت محکمی بر دهان یاوه گویان، غافلان و جانیانی میزنند که آرامش و آسایش مردم را با آشوب ها و خسارات میلیارد سلب کرده اند.
معاون فرهنگی سپاه تهران بزرگ بیان کرد: این فضای رسانه ای یعنی بصیرت افزایی، روشنگری و جهاد تبیین باعث ایجاد موج آگاهی و تبین در فضای رسانه ای خصوصا در ذهن مخاطب میشود که نویدبخش روزهای پرفروغ تری است.
وی تاکید کرد: ۱۰ سال آینده شاهد این خواهیم بود که این تولیدات جوانان ما در دسترس تمامی آزادی خواهان که تحت سیطره هژمونی غرب بودن قرار می گیرد و هسته های مقاومت بسیجی در جای جای دنیا می درخشند.
انتهای پیام/