به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی، بهنام نظری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی در کارگره اجتماعی استان گفت: استان مرکزی به ظرفیت کتابخانه مرکزی اراک برای انجام اقدامات فرهنگی، اجتماعی و اقدامات دانش بنیان نیاز ضروری دارد.
نظری اظهار کرد: آموزش به جوامع شهری و روستایی برای پیشگیری از بیماری دیابت در استان مرکزی یک ضرورت مهم است و با توجه به مراجعه کمتر روستاییان استان به اماکن درمانی بیماری دیابت به صورت خاموش در این مناطق در حال افزایش بوده و نیاز است با انجام آموزشی و آشنایی افراد با علایم این بیماری از افزایش بیماران در روستاهای استان جلوگیری کرد.
وی ادامه داد: اطلاع رسانی و افزایش آگاهی روستاییان و عشایر از مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان کلید موفقیت این صندوق در استان است و برگزاری روز روستا در تهران نشان از عدم آشنایی با ظرفیت روستاها بوده و با توجه به ظرفیت های روستاها نیاز است این روز در روستا برگزار شود.
نظری بیان کرد: نیاز است با بهره گیری از نیروهای جوان و جهادی زمینه معرفی اقدامات و برنامه های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در بین روستاییان استان مرکزی فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: روستاییان باید با آگاهی از خدمات و حمایتهای صندوق بیمه اجتماعی روستاییان از بسته های حمایتی که دولت برای این مناطق در نظر گرفته بهره مند شوند.
انتهای پیام
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |