به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان، فرمانده حوزه مقاومت بسیج عشایری امام حسین(ع)گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج به همراه معتمدین، بزرگان و بسیجیان روستای دایی آباد با خانواده معظم شهیداحمد قنبرزهی گرگیچ دیدار و گفتوگو گردید .
سرهنگ پاسدار محمود کمالی در دیدار با خانواده شهیدا گفت: دیدار با خانواده معظم شهدا، محضر کسب فیض و وظیفه خدمتگزاری برای ادای دین به مقام والای شهدا است.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج عشایری امام حسین(ع) خطاب به خانواده معظم شهید گفت: دعا کنید این شهید عزیز کمک کنند تا به مسئولیتهای خود نسبت به خانواده معظم شهدا و ایثارگران عمل کنیم.
این مقام مسئول افزود: انقلاب اسلامی به برکت خون شهیدان به جایگاه والایی رسیده و اکنون خانواده شهیدان سرمایه های انقلاب هستند و اگر استقامت و شجاعت شهدا نبود اکنون این آرامش را نداشتیم و باید مردم و ملت ما قدرشناس شهدا و خانواده معظم شهدا باشند.
لازم بذکر است که در این دیدار و نشست صمیمانه با اهدای گل و هدایایی ضمن تقدیر از مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی به حرف دل این عزیزان هم گوش داده شد .