۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۱:۰۵
کد خبر : 9469948
۲۳:۰۷

۱۴۰۱/۰۸/۳۰
فرمانده سپاه ناحیه سیدالشهدا اسلامشهر :

اسلامشهر در اغتشاشات اخیر کم‌ترین آسیب ‌را دید

اسلامشهر در اغتشاشات اخیر کم‌ترین آسیب ‌را دید
فرمانده سپاه ناحیه سیدالشهدا اسلامشهر با بیان اینکه اسلامشهر در اغتشاشات اخیر کم‌ترین آسیب ‌را دید، گفت: باید در تمام موضوعات جهاد تبیین و روشنگری را در همه اقشار و گروه‌ها و ادارات داشته باشیم.

به گزارش روابط عمومی ناحیه اسلامشهر،  سرهنگ پاسدار هادی  با اشاره به احادیث و آیات قرآن کریم اظهار داشت: خدا را شاکریم که این وفاق و همدلی موجب شد تا شهرستان اسلامشهر کمترین آسیب و اتفاقات را در این ایام ببینند و از همه‌کسانی که مجموعه سپاه و بسیج را همراهی کردند تشکر می‌کنم.

وی افزود: روز استکبارستیزی مخصوص روز 13 آبان نیست به‌ویژه امسال باید در تمام موضوعات جهاد تبیین و روشنگری را در همه اقشار و گروه‌ها و ادارات داشته باشیم، در حال حاضر پشت پرده اتفاقات اخیر مشخص شده و با موضع‌گیری آمریکا و وزارت خارجه‌اش معلوم شد آمریکا طراح و بانی این فتنه‌هاست.

ایلیکا با اشاره به بیانات امام راحل در مورد خطر امریکا بیان کرد: باید موضوع استکبارستیزی و اینکه آمریکا در رأس همه مسائل و مشکلات جامعه اسلامی هست را به همه اقشار و گروه‌های مردمی بفهمانیم تا آمال و آرزوی بعضی‌ها آمریکا نباشد و همه دستگاه‌ها باید برای ایام پیش رو موضوع استکبارستیزی را در دستور کار خود قرار دهند.

 

 

 

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید