به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان، رقیه خاناحمدی مسئول بسیج جامعه زنان شهرستان گنبد در افتتاح پایگاه تخصصی عفاف و حجاب در معصومیه شهرستان گنبدکاووس اظهار کرد: این پایگاه در قالب طرح مهیا قرار است فعالیت های تخصصی در حوزه عفاف و حجاب و زیست عفیفانه در زندگی روزمره بانوان را برگزار کند.
وی تصریح کرد: در گام نخست در افتتاح این پایگاه تخصصی پنج محله و منطقه آسیب پذیر و در معرض خطر در حوزه شهرستان شناسایی شده و این پایگاه در نظر دارد با انجام فعالیت های فرهنگی تخصصی مانند کارگاه آموزشی، نشست های تخصصی، مشاوره، توزیع بسته های فرهنگی بتواند گامی هرچند کوچک در راستای عفاف و حجاب و اهمیت ان برای بانوان انجام دهد.
مسئول بسیج جامعه زنان شهرستان گنبدکاووس خاطرنشان کرد: ما مکلف به ادای تکلیف خود بوده و هریک از بانوان موظف است در حد توان خود درباره موضوع حجاب و عفاف و ضرورت آن در جامعه به نسل جوان و آینده گام بردارد.
انتهای پیام/
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |