۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
05:48
۱۰:۵۸

۱۴۰۱/۰۹/۰۳
فرمانده تیپ نیرو مخصوص نزاجا:

تشکیل بسیج رحمت خداوند بر امت بود/ باید جنگ ترکیبی دشمن را شناخت

تبریز- فرمانده تیپ نیرو مخصوص نزاجا گفت: پنجم آذرماه سال ۵۸ سالروز فرمان امام خمینی(ره) جهت تشکیل بسیج روز رحمت خداوند منان بر این امت بود که در کلام امام راحل به تشکیل یک سازمان مردم نهاد صادر شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، سرتیپ دوم علی دلاور در دیدار با نخبگان دانش آموزی پایگاه بسیج شهید صیاد شیرازی کوی شهید چمران ضمن تبریک به قبول شدگان در رشته پزشکی افزود: اشاره بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی به 20 میلیون جوان حاضر در انقلاب برای تشکیل ارتش 20میلیونی یک تدبیر مهم و اساسی بود که می توان به آیه مهم «و اعدو لهم ما ستطتعتم...» نیز اشاره کرد که با تمام قدرت باید همیشه آماده بود.

وی ادامه داد: امروز وظیفه شما قطعا سنگین تر از گذشته است و باید جنگ ترکیبی را به خوبی بشناسید، در جنگ ترکیبی جبهه دشمن تغییر کرده و گلوله و ترکش ها قابل رویت نیست.

 سرتیپ دلاور اضافه کرد: یکی از شاخه های مورد استفاده جنگ ترکیبی دشمن، فضای مجازی است که شما بعنوان افسران جنگ نرم باید این  فضا را بادقت و سواد رسانه ای و بصیرت بیشتر پیگیر باشید و چراغ راه را تدابیر فرماندهی کل قوا بدانید و در مسیر خود مراقب دشمن باشید، این انقلاب ثمره خون هزاران شهید است که باید راه شهدای را ادامه دهید.

 وی یادآور شد: دشمن بدنبال بهانه های واهی برای تحریک گسل های قومیتی بوده و با قدرت تمام و استفاده از رسانه ها در حال انجام عملیات جنگ نرم است و بهترین راه مقابله تلاش جهادی در مسیر زندگی است قطعا
به اینده خوشبین و امیدوار باشید و بدانید فتح قله سخت اما شیرین است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید