۰۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 28 May 2025
22:45
کد خبر : 9471691
۱۷:۲۷

۱۴۰۱/۰۹/۰۴

کارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منکر پایگاه حضرت رقیه (س)

زنان وضعیت حساس تری در جامعه دارند و در همین راستا نسبت تغییر و تحولات از خود واکنش نشان می دهند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در کنارک، کارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منکر پایگاه حضرت رقیه (س)این شهرستان اجرا شد 

خانم سمانه لشکری فرمانده حوزه حضرت خد یجه کبری(س) اضهار داشت: امر به معروف و نهى از منکر، پیشینه اى به قدمت تاریخ حیات انسان دارد. نخستین انسان دعوت کننده به نیکى، آدم بود و پس از وى نیز پیام آوران وحى و پیروان آنان در انجام این وظیفه مهم تلاش کرده اند. حضور این رادمردان در صحنه تحولات اجتماعى به اندازه اى چشمگیر است که مى توان گفت همه حرکت هاى اصلاحى و دگرگونیهاى سازنده در جوامع بشرى در پرتو امر به معروف و نهى از منکر آنان تحقق یافته است.

وی به آسیب های اجتماعی در جامعه اشاره کرد و ادامه داد: نوعی غفلت چنان همه افراد جامعه را گرفته که برای اصلاح نیاز به تکانی بزرگ برای بیدار شدن و آگاهی داریم.

خانم لشکری در ادامه با بیان اینکه زنان در امر به معروف و نهی از منکر پیشگام تر هستند، اظهار کرد: زنان وضعیت حساس تری در جامعه دارند و در همین راستا نسبت تغییر و تحولات از خود واکنش نشان می دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید