به گزارش خبرنگار خبر گزاری بسیج از زاهدان، فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید عباس گلزاری زاهدان گفت:نشست نهضت روشنگری با موضوع بسیج از منظر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله) در مسجد حضرت ابراهیم خلیل الله برگزار شد.
وی افزود: درنشست مذکور حجت الاسلام مهدی نوری، امام جماعت مسجد ابراهیم خلیل الله،پایگاه حضرت ابراهیم خلیل الله (ع) با اشاره به جایگاه و ارزش بسیج در مورد، بسیج از منظر حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله) گفت :حضرت امام خمینی رحمهالله با بینش عمیق خود، بارها بر جایگاه مهم مردم برای رساندن کشور به سعادت، تأکید کرده است و بر این اساس، در پنجم آذرماه سال ۱۳۵۸، یعنی در مدتی کمتر از یک ماه بعد از حادثه تسخیر لانه جاسوسی، که لزوم تداوم حضور و همبستگی مردم در فرایند تثبیت انقلاب یک ضرورت حتمی بود، فرمان تاریخی تشکیل بسیج را صادر فرمود.
امام جماعت مسجد ابراهیم خلیل الله تصریح کرد: امام بسیج را تجلی وحدت و یکپارچگی آحاد مردم میدانست و یادآور شدند ،که هدف همه امامان معصوم ایجاد وحدت و یکپارچگی در میان ملت مسلمان بوده است. و فرمود: "ائمه ما با همان دید الهی که داشتند، میخواستند که این ملتها را با هم بسیج کنند از راههای مختلف، اینها را یکپارچه کنند تا آسیب پذیر نباشند."
حجت الاسلام نوری همچنین به تعریف بسیج از منظر مقام معظم رهبری(حفظه الله ) پرداخت و گفت: رهبر کبیر انقلاب اسلامی، از بسیج بهعنوان طریقه دفاع از کیان انقلاب و اسلام یاد کرده اند و فرموده : اگر دفاع بر همه واجب شد، مقدمات دفاع هم باید عمل شود … اینطور نیست که واجب باشد بر ما که دفاع کنیم و ندانیم چه جور دفاع کنیم…. ارتش بیست میلیونی (بسیج) فرمول دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامی است.